Life

Jennifer Lawrence va deveni mămică pentru prima dată. Câștigătoarea premiului Oscar este căsătorită cu Cooke Maroney

Jennifer Lawrence și Cooke Maroney sunt în culmea fericirii. Vor deveni părinți pentru prima dată. Actrița în vârstă de 31 de ani nu a făcut deocamdată nicio declarație.
09.09.2021 | 12:14
Jennifer Lawrence va deveni mamica pentru prima data Castigatoarea premiului Oscar este casatorita cu Cooke Maroney
Jennifer Lawrence va deveni mămică pentru prima dată. Câștigătoarea premiului Oscar este căsătorită cu Cooke Maroney. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Jennifer Lawrence este însărcinată și va deveni pentru prima dată mămică. Chiar dacă actrița în vârstă de 31 de ani nu a dat nicio declarație, știrea a fost confirmată de reprezentantul ei.

Jennifer Lawrence și Cooke Maroney s-au afișat pentru prima dată împreună în anul 2018.

Un an mai târziu, actrița și dealer-ul de artă și-au anunțat logodna, iar nunta a avut loc pe 19 octombrie 2019.

ADVERTISEMENT

Jennifer Lawrence va deveni mămică pentru prima dată

Jennifer Lawrence, câștigătoarea premiului Oscar, și soțul ei vor deveni părinți pentru prima dată. Agentul actriței a confirmat vestea, scrie publicația People. Deocamdată nu se știe sexul bebelușului.

Din fotografiile publicate de Daily Mail se vede că aceasta a luat deja câteva kilograme în plus. Soldurile sunt mai proeminente iar burtica este vizibilă. Chiar și așa afișa un zâmbet larg pe chip, semn că se simte foarte bine în această postură.

ADVERTISEMENT

Jennifer Lawrence și Cooke Maroney au fost văzuți în urmă cu două zile pe străzile din New Orleans în timp ce se îndreptau spre o galerie de artă.

Jennifer Lawrence și Cooke Maroney s-au căsătorit în anul 2019

Cei doi s-au afișat prima dată împreună în anul 2018, iar un an mai târziu au decis să se căsătorească. Evenimentul a avut loc pe 19 octombrie 2019, într-o locație exclusivistă din Belcourt of Newport. La recepție au participat peste 150 de invitați, printre care și Adele, Amy Schumer, Kris Jenner sau Emma Stone.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu acordat în urmă cu ceva vreme actrița din “Jocurile foamei” a fost rugată să-și descrie soțul.

“Este cea mai bună persoană pe care am cunoscut-o vreodată. El e alesul. Știu că sună ca o prostie, dar e. E cea mai minunată persoană pe care am cunoscut-o“, a dezvăluit actrița americană.

ADVERTISEMENT

Jennifer este considerată una dintre cele mai frumoase actrițe de la Hollywood. La vârsta de 20 de ani a devenit a doua cea mai tânără actriță nominalizată de două ori la Premiile Oscar.

Actrița a fost recompensată cu un Oscar pentru rolul din “Silver Linings Playbook”, în anul 2012. Printre premiile pe care le-a mai primit se numără Globul de Aur, Screen Actors Guild Award, Satellite Award și Independent Spirit Award for Best Actress.

ADVERTISEMENT