Life

Jennifer Lopez revine în forță. Cântăreața pregătește lansarea unui nou album

După o absență subită care pe mulți i-a pus pe gânduri, Jennifer Lopez a revenit în forță și anunță că pregătește lansarea unui nou album.
25.11.2022 | 22:45
Jennifer Lopez revine in forta Cantareata pregateste lansarea unui nou album
Jennifer Lopez anunță lansarea unui nou album:  "This Is Me... Now". Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în luna iulie 2022. Cei doi s-au despărțit în urmă cu aproape 20 de ani, însă în final au decis să își mai dea o șansă.

Jennifer Lopez a revenit pe rețelele de socializare

Ce i-a șocat însă pe fani a fost dispariția subită a artistei de pe rețelele de socializare.

Mai exact, la doar câteva zile după ce publicat un clip video în care își îmbrățișa proaspătul soț, pe Ben Affleck, postările vedetei au dispărut complet.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Jennifer Lopez și-a înlocuit fotografia de profil cu o imagine neagră, lucru care i-a speriat pe cei mai mulți internauți.

Acum însă, vedeta a revenit în forță pe rețele de socializare. La cea de a 20-a aniversare a celebrului album “This Is Me… Then”, aceasta a anunțat lansarea unui nou album de studio intitulat “This Is Me… Now”, informează vineri CNN.

ADVERTISEMENT

Conform anunțului oficial făcut de vedetă, noul album este încărcat de emoții, dar și de trăiri pe care celebra artistă le-a avut în ultimele două decenii, lucru care îl face extrem de deosebit.

“This Is Me… Now” va descrie călătoria emoţională, spirituală şi psihologică pe care Jennifer Lopez a întreprins-o în ultimele două decenii”, informează Jennifer Lopez.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jennifer Lopez (@jlo)

Jennifer Lopez se pregătește să lanseze un nou album, “This Is Me… Now”

De asemenea, într-un comunicat de presă dat publicității, artista anunță că fanii vor putea afla despre ea lucruri care până acum au fost un mister.

Spre exemplu, în albumul care urmează să fie lansat, Jennifer Lopez va vorbi despre copilăria ei, despre relații eșuate, dar și despre drumul său spre succes.

ADVERTISEMENT

“Incluzând cântece confesionale, reflecţii asupra încercărilor ei din trecut, celebrări ale iubirii marcate prin vocea sa puternică şi inconfundabilă, ‘This Is Me… Now’ dezvăluie copilăria ei dificilă, relaţiile eşuate şi incredibila sa călătorie spirituală pe care a întreprins-o”, precizează acelaşi comunicat de presă, citat de revista Rolling Stone.

Menționăm că albumul original, “This Is Me… Then”, care a făcut furori ani întregi, a fost lansat pe 25 noiembrie 2002.

La acel moment, albumul i-a fost dedicat chiar actorului Ben Affleck, care atunci era logodnicul vedetei, iar în prezent i-a devenit soț.

Una dintre piesele regăsite pe albumul din 2002 este ”Doar Ben”, un cântec deosebit despre Ben Affleck, apreciat de publicul larg.

De cealaltă parte, noul album “This Is Me… Now”, la care lucrează vedeta va conţine un single care se va intitula “Dear Ben pt. II”.

ADVERTISEMENT