Life

Jennifer Lopez și Ben Affleck se despart? Noi tensiuni, surprinse de camere, după cearta de pe covorul roșu

Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt surprinși în ipostaze tot mai tensionate. Ce se întâmplă între cele două staruri americane?
14.05.2023 | 21:22
Jennifer Lopez si Ben Affleck se despart Noi tensiuni surprinse de camere dupa cearta de pe covorul rosu
Jennifer Lopez și Ben Affleck, surprinși în noi ipostaze tensionate. Foto: PageSix
ADVERTISEMENT

Jennifer Lopez și Ben Affleck își croiesc drumul către o nouă despărțire? Neînțelegerile dintre cei doi artiști americani sunt tot mai vizibile.

Jennifer Lopez și Ben Affleck, despărțire iminentă sau o dragoste mult prea pasională?

Ele nu mai pot fi ascunse nici măcar de dragul camerelor de luat vederi. Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost văzuți purtând o conversație aparent tensionată, cu doar câteva zile înainte să fie imortalizați pe covorul roșu, la un eveniment, unde s-au contrat fără să mai țină cont de prezența presei.

ADVERTISEMENT

Noile imagini apărute pe DailyMail arată un cuplu în care dragostea e plină de năbădăi. Ipostazele în care au fost surprinși s-au înregistrat la începutul acestui luni, în Beverly Hills. Cei doi au fost filmați în SUV-ul negru al actorului și regizorului american.

Starul „Argo”, aflat la volanul mașinii sale, și-a dat geamul jos și a fluturat din mâini în timp ce vorbea pe un ton răspicat cu focoasa nominalizată de la Grammy.

ADVERTISEMENT

Fotografiile și filmulețele care acum împânzesc internetul au fost făcute de un turist. Acesta a spus că a văzut un Ben Affleck frustrat sau iritat, în timp ce  Jennifer Lopez părea timidă și întristată.

Actorul gesticulează mult și vorbește pe un ton ridicat când e cu J. Lo.

„Au fost o mulțime de gesturi făcute cu mâinile. Ben ridica mâinile. Apoi le cobora. Era destul de fiert”, a povestit martorul ocular, potrivit pagesix.com.

ADVERTISEMENT

”Spionul” celor doi a mai adăugat că discuția a fost una serioasă mai degrabă din partea lui. N-a fost vorba neapărat de o ceartă. Aceeași publicație notează că Ben Affleck e mai pasional atunci când vrea să explice ceva și poate fi interpretat ca pus pe harță, mai ales când gesticulează excesiv.

Nu este foarte clar ce i-a spus Affleck partenerei sale… Doar că, aceste imagini, puse în contextul apariției tensionate pe care au avut-o la lansarea filmului „Mama”, au ridicat noi semne de întrebare cu privire la durata de valabilitate a acestei perechi.

ADVERTISEMENT

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au reunit după ce au stat despărțiți timp de mai bine de 17 ani. Cei doi și-au reoficializat relația anul trecut.

 

ADVERTISEMENT