Fotbal intern

Jesus Fernandez, debut spectaculos în partida Gaz Metan – CFR Cluj 0-0 din Liga 1 Betano. Video

26.08.2018 | 20:11
Jesus Fernandez debut spectaculos in partida Gaz Metan  CFR Cluj 00 din Liga 1 Betano Video
ADVERTISEMENT

Jesus Fernandez, fostul portar al celor de la Real Madrid, a debutat în Liga 1 Betano în partida Gaz Metan Mediaş – CFR Cluj din etapa a 6-a din campionatul intern. Goalkeeper-ul spaniol care a împlinit 30 de ani a făcut o partidă excelentă la debutul pentru campioana României şi a reuşit să menţină poarta intactă cu o serie de intervenţii de excepţie în faţa jucătorilor formaţiei gazdă. VEZI AICI VIDEO CU PARADELE LUI JESUS FERNANDEZ

Antonio Conceicao a surprins înaintea partidei cu Gaz Metan Mediaş în momentul în care a decis să îl titularizeze pe portarul care a evoluat un sezon la formaţia de pe Santiago Bernabeu.  Tehnicianul clujenilor l-a odihnit pe Arlauskis pentru duelul cu Dudelange, însă evoluţia lui Fernandez l-ar putea face pe antrenorul lusitan  să îl titularizeze şi la partida din Europa League.

ADVERTISEMENT

Jesus Fernandez, debut spectaculos în partida Gaz Metan – CFR Cluj din Liga 1 Betano

Noul portar al formaţiei din Gruia a ieşit prima dată la rampă în minutul 41 al partidei cu Gaz Metan Mediaş la un şut trimit de către Caiado. Ibericul a avut o intervenţie superbă peste doar patru minute la un nou  şut trimis de către David Caiado la o fază în care fotbalistul echipei lui Mihai Teja a trimis în bară după respingerea portarului.

Jesus Fernandez s-a făcut remarcat şi în faţa lui Carlos Fortes, golgheterul formaţiei medieşene în repriza secundă a partidei. Fostul goalkeeper de la Real Madrid a apărat superb o lovitură de cap trimisă de lusitan la rădăcina barei porţii. Ely Fernades a fost şi el la un pas de gol cu un voleu excelent trimis spre poarta celor de la CFR Cluj, însă portarul echipei lui Antonio Conceicao a avut un nou reflex senzaţional care a păstrat tabela intactă.

ADVERTISEMENT
Jesus Fernandez, debut în partida Gaz Metan - CFR Cluj 0-0. Video
Jesus Fernandez, debut în partida Gaz Metan – CFR Cluj 0-0

Ely Fernandes a avut în minutul 76 o nou incursiune în flancul stâng al atacului echipei medieşene şi a încercat un şu plasat la colţul lung, dar portarul campioanei României şi-a continuat show-ul şi a respins mingea în corner. Jesus Fernandez a avut o misiune mai uşoară în ultimele minute după eliminarea lui Sergiu Buşu, dar a dovedit că este unul dintre cei mai buni portari din Liga 1 Betano după evoluţia avută în partida cu Gaz Metan Mediaş.

Noul portar al celor de la CFR Cluj este cotat la 400.000 de euro de către site-ul de specialitate transfermarkt.de. şi a sosit în România după ce a evoluat în sezonul trecut pentru CyD Leonesa, o formaţie idn Liga a 3-a alături de care a retrogradat. Fotbalistul iberic a trecut de-a lungul anilor pe la Cadiz CF, Granada CF, Real Madrid, Levante UD, Real Madrid Castilla, CD Numancia, Getafe Juv. A, Union Adarve şi Villarreal Juv.

ADVERTISEMENT

Jesus Fernandez a jucat în 14 meciuri pentru Real Madrid şi a fost coleg cu Iker Casillas, actualul portar al echipei FC Porto, dar şi cu Raphael Varane, Sergio Ramos, Marcelo, Luka Modric, Cristiano Ronaldo şi Karim Benzema.  Cu gruparea “blanco” a câştigat Champions League în 2013 – 2014. În acelaşi sezon a luat cu Real Madrid şi Cupa Spaniei, dar nu a prins vreo partidă oficială în sezonul respectiv pe Santiago Bernabeu.