Life

Joc de recompensă la Survivor 2023. Cine a ieșit câștigător la ediția din 8 mai. Update

Survivor România 2023, ediția din 8 mai. Concurenții au participat la jocul de recompensă. Cine a ieșit câștigător luni seară.
08.05.2023 | 22:09
Joc de recompensa la Survivor 2023 Cine a iesit castigator la editia din 8 mai Update
Cine a câștigat jocul de recompensă la Survivor România 2023. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT
08-05-2023
19:14

Cu cine servește câștigătorul recompensa

Andrei Krișan s-a declarat foarte bucuros de victoria sa, din seara de 8 mai. A fost pus să-și aleagă doi coechipieri cu care să servească meniul și le-a ales pe Carmen Grebenișan și Ștefania Stănilă. Cu toții au parte și de o plimbare cu o mașină luxoasă, de o masă la un restaurant și cazare la hotel.

08-05-2023
19:08

Cine a câștigat jocul pentru recompensă din ediția din 8 mai

Jocul pentru recompensă s-a terminat. Ultima bătălie de pe traseu s-a purtat între Andrei Krișan și Dan Ursa, după ce acesta din urmă s-a luptat cu Alexandra Porkolab. Andrei Krișan l-a învins de data asta pe Dan Ursa și se va bucura de meniul cu telemea.

08-05-2023
18:07

Jocul pentru recompensă a început. Care este premiul

Jocul pentru recompensă a început la Survivor România 2023. Concurenții dau bătălia pentru un nou premiu, care este o masă compusă din telemea și legume. Învingătorul va trebui să aleagă la final doi rivali cu care să o servească.

08-05-2023
17:47

Conflict înainte de jocul pentru recompensă

Conflict între concurenți, înainte de jocul pentru recompensă.  Andreea Moromete a stârnit controverse în tabără, după ce a considerat incorectă eliminarea lui Robert Moscalu. Restul coechipierilor o acuză că încearcă să se apropie de Krișan, pentru a-și asigura în continuare locul, până în finală.

”Nu o simt o fată rea. Este influențată de persoane din jurul ei”, a declarat Carmen Grebenișan. ”Îi este frică de nominalizare. Dacă crezi că ai greșit cu ceva, ești cu musca pe caciulă și ești convinsă că vei pleca acasă”, a mai spus și Alexandra Ciomag.

O nouă ediție plină de emoții la Survivor România 2023. În ziua de joi, 8 mai, se va desfășura jocul pentru recompensă, iar concurenții care au mai rămas se vor întrece pe traseu pentru a aduna cât mai multe puncte și a deveni biruitori.

Survivor România 2023, ediția din 8 mai 2023. Cine va câștiga jocul de recompensă

În doar câteva zile, o parte dintre participanți vor face 4 luni de când sunt la depărtare de casă și de când își petrec timpul în jungla din Republica Dominicană. În câteva ore, vom afla cât de profund le mai este dorul de cei dragi și ce tensiuni se mai creează.

ADVERTISEMENT

Așa cum reiese din promo-ul show-ului, se vor isca discuții pe tema eliminării lui Robert Moscalu din emisiune, care a avu loc miercuri. În trib, Andreea Moromete își va exprima opinia, precizând că nu a fost corectă plecarea celui pe care îl vedea precum un frate.

Andreea Moromete va începe și să plângă, deoarece îl considera pe Robert Moscalu și cel mai real concurent, dintre toți cei prezenți. O va contrazice Ștefania Stănilă, care a scăpat de eliminare miercuri. Din punctul său de vedere, Andreea Moromete are o reacție nepotrivită.

ADVERTISEMENT

”Am fost șocată de reacția ta”, îi va spune Ștefania Stănilă, Andreei Moromete. De asemenea, Ștefania și Carmen se vor bucura de recompensă împreună cu Krișan, acesta din urmă fiind câștigătorul jocului de joi seară.

În ceea ce-l privește pe Robert Moscalu, acesta s-a abținut cu greu să nu verse lacrimi când și-a auzit numele pronunțat de către Daniel Pavel, în consiliul de săptămâna trecută. A precizat că și-a creat amintiri frumoase la Survivor, de aceea îi va fi greu să se adapteze la viața normală, din România.

ADVERTISEMENT

”Mă mușcam de limbă să nu plâng, dar… Nu plâng pentru că pot pleca acasă, ci pentru că mi-au venit în minte multe imagini cu oamenii ăștia frumoși și nu pot să mă abțin. Nu plâng că voi pleca acasă, ci că o să îmi fie dor de oamenii ăștia.

Nu mă așteptam să fiu apropiat de niște oameni cu care nu mi-am dorit eu să fiu prieten, dar după 4 luni am ajuns să îmi fie dor. Nu mai am cuvinte. A fost cea mai emoționantă nominalizare dintre cele 4 și m-a bulversat, cutremurat…”, a declarat Robert Moscalu atunci când a aflat că va părăsi competiția.

ADVERTISEMENT

Când va avea loc finala Survivor România 2023

Survivor România 2023 se apropie de final. Luna mai va fi ultima în care concurenții vor mai putea fi urmăriți, deoarece în această perioadă se va încheia competiția din Republica Dominicană. Marele premiu este de 100.000 de euro.

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul...
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul despre viața lângă un miliardar: "Mai bine plâng pe un iaht!"
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de...
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de top în care 90% dintre studenți au încercat
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Garsonieră de 15 metri pătraţi,
Garsonieră de 15 metri pătraţi, "cu patul sub masă", scoasă la vânzare cu 143.000 de euro, preţ redus. Afaceri cu imobiliare în Milano
Scriitor reclamat de vecini dintr-un motiv bizar: „Blocul riscă să se prăbușească din...
Scriitor reclamat de vecini dintr-un motiv bizar: „Blocul riscă să se prăbușească din cauza cărților“
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor...
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor fi cei mai influențați de Luna Plină
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Legea pensiilor. Articolul care spulberă speranțele pensionarilor
Legea pensiilor. Articolul care spulberă speranțele pensionarilor
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o bluză transparentă și și-a lăsat sânii la vedere....
Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o bluză transparentă și și-a lăsat sânii la vedere. Ultimele intervenții estetice pe care și le-a făcut
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de...
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de schimbări benefice și noroc cât cuprinde