Life

Robert Moscalu, eliminat de la Survivor România! Ștefania Stănilă, încă un pas spre marea finală

Robert Moscalu este noul concurent eliminat de la Survivor România, în ediția difuzată de PRO TV miercuri, 3 mai 2023. Ștefania s-a salvat!
03.05.2023 | 17:00
Robert Moscalu eliminat de la Survivor Romania Stefania Stanila inca un pas spre marea finala
Robert Moscalu, eliminat de la Survivor România. Ștefania Stănilă, salvată. Foto: Instagram/ PRO TV. Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Robert Moscalu este noul concurent eliminat de la Survivor România, în ediția din 3 mai 2023, difuzată de PRO TV! Războinicul a pierdut ”războiul” cu Faimoasa Ștefania Stănilă, iar Survivor a devenit istorie pentru el.

Robert Moscalu, eliminat de la Survivor România! Ștefania Stănilă merge mai departe

Războinicul constănțean a fost la duel, la televot, cu Ștefania Stănilă, gimnasta fiind propunerea grupului pentru a ieși din competiție. Robert a fost nominalizat de Andrei Krișan, cel cu care nu se avea la suflet mai ales în ultimele săptămâni.

ADVERTISEMENT

Eliminarea lui Robert, anunțată de Viperele Vesele, a fost așteptată de mare parte a telespectatorilor, în ciuda faptului că în ultima perioadă acesta a început să se miște destul de bine pe trasee, reușind să urce în topul celor mai eficienți concurenți.

Până la jocul din ediția din 3 mai, Robert se afla pe a treia poziție în clasamentul sportiv. Concurentul avea o eficiență de 53,8%, urmat îndeaproape de Andrei Krișan, rivalul său (53,6%).

ADVERTISEMENT

Din cele 119 intrări la probele de pe trasee, Robert a reușit să obțină 64 de puncte, având 55 de înfrângeri în fața adversarilor. Moscalu nu a fost uimit de nominalizarea directă pe care a făcut-o Krișan, acesta întorcându-i ”favorul”.

Krișan s-a răzbunat pe Robert, iar publicul l-a scos din schemă

În urmă cu o săptămână, Robert l-a nominalizat pe băiatul care s-a apropiat mai mult de faimoasele Carmen și Ștefania, acuzându-l că face glume nepotrivite la adresa lui.

ADVERTISEMENT

După ce a fost propus de Krișan, Robert a și mărturisit în consiliul de nominalizare că nu este surprins absolut deloc de această situație, dată fiind rivalitatea cu Andrei. Acesta a spus, în același timp, cât de importantă a fost pentru el experiența pe care a trăit-o în reality-show-ul filmat în Republica Dominicană.

„Mă așteptam oarecum. Nu aș vrea să irosesc acest moment cu discuții contradictorii. Oarecum, corectul lui este corectul lui, corectul meu… nu coincid perspectivele noastre. Consider că acum e momentul meu. Acest consiliu este un intermediar între mine și cei de acasă.

ADVERTISEMENT

Aș dori să deschid un dialog cu cei de acasă și aș dori să le mulțumesc pentru toată susținerea. Acum, după patru luni, chiar îi simt. Am renăscut oarecum prin acest Survivor”, a declarat Robert Moscalu în consiliul difuzat de PRO TV marți, pe 2 mai 2023.

Ștefania Stănilă, printre favoritele la titlul de câștigătoare

Și Ștefania a vrut să comenteze ipostaza nouă în care colegii ei de trib au pus-o. Nominalizarea se pare că i-a priit fostei gimnaste, căci a ambiționat-o și mai mult, reamintindu-și motivele pentru care s-a înscris la Survivor. Frumoasa sportivă și-a amintit de mama ei, căreia îi dedică orice victorie și pentru care, pe lângă ea, speră să câștige concursul.

„O emoție nouă. O emoție foarte, foarte intensă. Simt că îmi sare inima din piept. Îmi doream să simt cumva această emoție, dar nu neapărat acum. (…)

Sunt foarte recunoscătoare că sunt la Survivor. Simt că mă reprezintă acest format… Lupt pentru visul meu, acela de a-mi depăși limitele. Vreau să o fac mândră pe mama mea. Cred că mai am multe de arătat”, a spus Ștefania Stănilă la PRO TV.

După eliminarea lui Robert Moscalu, în concursul de supraviețuire au mai rămas doar șapte concurenți. Este vorba despre Dan Ursa, Alexandra Porkolab, Andrei Krișan, Andreea Moromete, Ștefania Stănilă, Alexandra Ciomag și Carmen Grebenișan.

Fanii show-ului au început să facă pariuri pe seama celui sau celei care va câștiga concursul. Printre cele mai rostite nume sunt Carmen Grebenișan, Ștefania, Ursa și Krișan.

 

 

ADVERTISEMENT