Life

Jojo, dezvăluiri despre nunta cu Paul Ipate, care a avut loc în Italia: “Am vrut să iasă ceva memorabil”

Jojo a vorbit despre nunta cu Paul Ipate. Cei doi s-au cununat civil în Italia, într-un loc special. Cei dragi le-au fost alături.
28.08.2023 | 19:29
Jojo dezvaluiri despre nunta cu Paul Ipate care a avut loc in Italia Am vrut sa iasa ceva memorabil
Jojo și Paul Ipate s-au căsătorit în Italia. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Jojo a făcut dezvăluiri despre nunta cu Paul Ipate, care a avut loc în Italia, la începutul acestei luni. Cei doi au avut parte de un eveniment discret, alături de cei dragi.

Jojo, detalii despre nunta cu Paul Ipate, organizată în Italia. Ce loc special au ales

După nouă ani de relație, Jojo și Paul Ipate au devenit soț și soție, dar nu în România, ci în Italia, în Puglia. Această regiune le-a plăcut foarte mult, așa că au ales-o pentru un eveniment atât de special.

ADVERTISEMENT

Au fost în această zonă acum un an, iar acum este preferata lor. Și-au organizat nunta într-un cadru de vis, într-o masserie. Conștienți că planificarea unei nunți în afara țării ar fi dificilă, cei doi au apelat la ajutorul unei organizatoare de evenimente din Italia, care le-a lăsat o impresie foarte bună.

Actrița din serialul Clanul a dezvăluit, de asemenea, cine au fost nașii lor. La nuntă au fost alături de ei membrii familiei și oamenii apropiați, ala cum și-au dorit.

ADVERTISEMENT

“Nașii noștri sunt patru: Silviu și Maria Dan și Alex și Claudia Baicu. Silviu și Claudia sunt ca frații noștri, sunt verișorii de gradul întâi, alături de care am copilărit în familie. Silviu este vărul meu, iar Claudia vara lui Paul. Așa că, alegerea a fost firească și din suflet”, a declarat vedeta pentru Viva.ro.

Amândoi au avut emoții mari înainte de nuntă, deoarece și-au dorit ca totul să iasă ca la carte și să se bucure de un eveniment de care să-și amintească mereu.

ADVERTISEMENT

“Am avut amândoi emoții mari, dar nu pentru că ne căsătoream, pentru că noi ne simțeam deja căsătoriți, ci pentru că am vrut să iasă ceva memorabil.

Ne-am dorit o amintire frumoasă pe care să o avem alături de familie, acel tip de amintire de poveste pe care să o păstrezi în suflet până la cer și după”, a mai spus vedeta de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Cei doi au făcut doar cununia civilă în Italia. Nunta va avea loc în viitor, dar Jojo a spus că va fi un eveniment discret. Actrița va împărtăși, ulterior, mai multe detalii.

Jojo, detalii despre rochia de mireasă

Actrița a purtat trei rochii de mireasă pe parcursul evenimentului din Italia. Ținutele au fost gândite de una dintre prietenele vedetei, care a avut grijă să fie în ton cu locația.

“Am avut o rochie sirenă din dantelă, brodată integral manual, cu cristale preziosa și paiete minuscule, una retro din mătase duchesse și una sirenă la final, cu o broderie pe spate ca un vis frumos. Toate materialele au fost prețioase și pur și simplu le ador! Nu mă vedeam purtând altceva”, a mai spus Jojo.

ADVERTISEMENT
Tags: