Life

Jorge, decizie radicală. De ce a dispărut de pe social media: „M-am săturat”

Jorge a luat o decizie radicală și timp de trei săptămâni a dispărut complet din mediul online. Ce l-a determinat pe artist să ia această decizie.
31.10.2022 | 17:49
Jorge decizie radicala De ce a disparut de pe social media Mam saturat
Jorge a explicat de ce a dispărut câteva săptămâni din social media. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Chiar dacă prezența în social media a devenit aproape obligatorie pentru artiști, Jorge a decis să stea departe de internet pentru o vreme. Ce l-a determinat pe cântăreț să ia această decizie.

Jorge a dispărut trei săptămâni din mediul online. De ce a luat decizia să stea departe de social media

Asemenea Lidiei Buble, care anul acesta a luat o pauză de la tot ce înseamnă rețele sociale, Jorge i-a urmat exemplu. Timp de câteva săptămâni, artistul a stat departe de social media. În zilele noastre, prezența în mediul online a devenit un criteriu pentru cei din industria sa, însă el și-a dorit o pauză.

ADVERTISEMENT

„Eu trei săptămâni n-am postat nimic pe social media. Nu un story, nimic, nici TikTok, nici Instagram.

Aproape că le-am șters. O singură dată am intrat și am zis: ‘Băi, nu mai vreau. Vreau să iau o pauză’. Nu mai puteam. Primul lucru când intram pe telefon, Instagram”, a dezvăluit Jorge în emisiunea lui Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT

Surprinzător pentru Jorge a fost momentul în care și-a dat seama că, de fapt, are mult timp liber, în care poate face lucruri utile dacă nu stă pe Instagram sau TikTok. Artistul a decis într-o seară că nu mai vrea să intre pe rețelele sociale și a fost la un pas de a le șterge din telefon.

„După o săptămână, aveam timp. Nu mai trebuia să intru, să postez nimic. Mi-am dat seama că totul e scrollezi, să-ți ocupe creierul, să n-ai timp să gândești. Într-o zi m-am enervat, am închis telefonul și am zis că eu vreau să stau cu mine”, a spus artistul.

ADVERTISEMENT

Care a fost primul lucru postat de Jorge în mediul online după pauza de trei săptămâni

Cu ocazia zilei de naștere a soției lui, Jorge a dus-o pe aceasta într-o vacanță de patru zile la Milano. Ramona Prodea a avut parte de răsfăț, a luat magazinele la rând și a cumpărat tot ceea ce și-a dorit.

Cel care a avut de suferit a fost Jorge, nevoit să o urmeze și chiar să care cumpărăturile. Artistul a mărturisit că, pentru această problemă, a găsit o soluție inedită. Cântărețul a luat cu el în timpul plimbării prin centrele comerciale și geamantanul.

ADVERTISEMENT

Totuși, faptul că a făcut mii de pași pe străzile Italiei, l-a făcut pe Jorge să se gândească la o glumă, pe care și-a dorit să o împărtășească cu fanii săi de pe TikTok.

@jorgeofficial.ro Multumesc pentru mesaje si grija 🥹🙌🫶 #misiuneatiktok #povestileluijorge #jorgeofficial #foryou ♬ Emotional Piano for the Soul (Inspirational Background Music) – Fearless Motivation Instrumentals

În ciuda acestui lucru, artistul a scăpat de dependența provocată de rețelele sociale și, în continuare, petrece foarte puțin în mediul online.

„După 20:30- 21:00, nu mai stau pe social media. Nu mai intru, pur și simplu. M-am săturat. Îți dai seama cât timp pierdem”, a afirmat Jorge.

ADVERTISEMENT