Life

Jorge, detalii ascunse despre experienţa de la Survivor România. „Își făceau bisericuțe”

Jorge a făcut câteva dezvăluiri despre experiența pe care a avut-o la Survivor România 2023. Ce a spus cântărețul despre foștii săi coechipieri.
09.02.2023 | 21:47
Jorge detalii ascunse despre experienta de la Survivor Romania Isi faceau bisericute
Jorge, dezvăluiri despre experiența de la Survivor România 2023. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Jorge a oferit detalii despre experiența Survivor România. Cântărețul a petrecut doar câteva săptămâni în competiție, fiind nevoit să plece acasă în urma unei accidentări. Artistul a vorbit despre relația pe care a avut-o cu ceilalți colegi.

Jorge, detalii despre experiența de la Survivor România. Ce spune despre foștii coechipieri

Fostul concurent din echipa Faimoșilor a fost nevoit să părăsească emisiunea după ce a suferit o accidentare destul de serioasă. În urma investigațiilor, medicii au constatat că artistul nu mai poate continua să lupte alături de coechipierii săi.

ADVERTISEMENT

Eliminarea lui Jorge a fost un moment trist pentru fanii reality show-ului, deoarece mulți se așteptau să-l vadă cât mai departe în competiție. Din păcate, totul s-a terminat săptămâna trecută pentru cântăreț.

Deși a avut parte de tensiuni cu foștii săi colegi din tribul Faimoșilor, experiența a fost una plăcută pentru Jorge. Cântărețul este conștient că oamenii își făceau grupuri și că el a fost, la rândul său, parte dintr-unul.

ADVERTISEMENT

Cel mai vine s-a înțeles cu Carmen, Ștefania și Remus, dar și cu Kamara. Totodată, Jorge nu a fost speriat de strategiile pe care ceilalți concurenți le făceau pentru a rămâne cât mai mult în competiție.

“Eu m-am simțit extraordinar, chiar nu m-a interesat cine și cu ce gânduri se transformă de la o zi la alta. Am văzut că oamenii își făceau bisericuțe, chiar și eu eram parte dintr-una, la un moment dat. Rezonezi cu anumiți oameni și vrei să vorbești mai mult cu ei.

ADVERTISEMENT

Mă înțelegeam foarte bine cu Ștefi, Carmen și Remus. Apoi a venit Kamara și am avut ca subiect comun, copiii. Știam că oamenii folosesc cartea de a rămâne cât mai mult în competiție. Dar nu mă speria.

Ca și în afara jocului, nu las pe nimeni să mă calce pe cap. Dacă am argumente, spun versiunea mea”, a declarat Jorge în cadrul unui interviu acordat pentru unica.ro.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Jorge a avut un sfat pentru Faimoșii care au rămas în competiție. “Să nu creadă nimic din ce spun ceilalți ?! De foarte multe ori, oamenii au o strategie, din ce am văzut și se schimbă. Oamenii migrează către cei care le dau confortul că nu-i vor nominaliza. E o migrație mai mare ca a păsărilor călătoare”, a adăuga cântărețul, conform sursei menționate.

Jorge, dezvăluiri despre relația cu Remus Boroiu

Jorge și Remus Boroiu au participat și la emisiunea Ferma, în urmă cu câțiva ani, acolo unde au avut parte de tensiuni. La vremea respectivă, campionul la fitness s-a asociat cu niște persoane care l-au trimis la duel, lucru care l-a făcut pe cântăreț să-i poarte pică, după cum a recunoscut chiar el.

Cei doi au făcut pace, în cele din urmă, după ce au discutat o întreagă după-amiază. Jorge și-a dat seama că Remus nu vrea să-l vorbească pe la spate, motiv pentru care s-au înțeles atât de bine în săptămânile petrecute în Republica Dominicană.

“Mi-au plăcut modul lui de a discuta, calmul, respectul reciproc și am simțit că nu are niciun interes să vorbească pe la spate. M-am ferit de oamenii care spun ceva în față și apoi discută altceva”, a mai spus Jorge despre fostul său coechipier.

ADVERTISEMENT