Life

Jorge, imagine de senzație cu mama lui. Femeia și-a sărbătorit ziua de naștere

Jorge a postat o imagine de senzație cu mama lui, care și-a sărbătorit astăzi ziua de naștere. Câți ani a împlinit femeia?
09.10.2022 | 22:53
Jorge imagine de senzatie cu mama lui Femeia sia sarbatorit ziua de nastere
Jorge a sărbătorit ziua de naștere a mamei sale. Sursa foto: Instagram, captură YouTube/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Jorge a postat o fotografie alături de mama lui, cu ocazia zilei de naștere a acesteia. Iată câți ani a împlinit cea care i-a dat viață fostului prezentator de la Masked Singer România.

Mama lui Jorge și-a sărbătorit ziua de naștere

Îndrăgitul cântăreț își iubește foarte mult familia și este foarte apropiat de cei dragi, alături de care postează regulat imagini în mediul online.

ADVERTISEMENT

De data aceasta, Jorge a postat o imagine cu mama lui, care și-a sărbătorit ziua de naștere. Cântărețul a vizitat-o cu această ocazie și i-a făcut o urare inedită.

Artistul a ținut să le arate și internauților cât de bine se menține mama lui, care tocmai a împlinit vârsta de 67 de ani.

ADVERTISEMENT

Jorge are o relație foarte bună cu mama lui, după cum se poate observa din postarea pe care a făcut-o astăzi.

“Nu zic câți ani face mama, că nu e frumos, dar arată bine pentru 67, nu? La mulți ani, mama!”, a scris Jorge pe rețelele sociale, unde a postat o imagine cu femeia care i-a dat viață.

ADVERTISEMENT
Mama lui Jorge
Mama lui Jorge a împlinit 67 de ani. Sursa foto: Instagram

Deși acum este împlinit și are o familie fericită, Jorge a trecut prin momente dificile cu mulți ani în urmă. În 2006, cântărețul și-a pierdut tatăl.

Relația cu tatăl lui a fost una destul de dificilă, după cum a povestit cântărețul. Jorge a avut numeroase scandaluri de la părintele său, care l-a și agresat fizic, notează spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Cine este Ramona, soția lui Jorge

Jorge este căsătorit cu Ramona Prodea din 2013, însă blondina stă departe de lumina reflectoarelor. Cei doi au împreună și un fiu, David, fiind al doilea copil al cântărețului.

George Papagheorghe, pe numele său real, a cunoscut-o pe Ramona atunci când încă era căsătorit cu Alina Laufer, de care a divorțat în urmă cu un deceniu.

Actuala soție a lui Jorge a absolvit Informatica în cadrul Universității București. Blondina a urmat mai multe cursuri de vânzări și marketing, având o experiență de peste 20 de ani pe piața de distribuție IT, domeniu de care este foarte pasionată.

Ramona Prodea este manager regional pentru Europa de Est și zona Adriatică la o companie care produce microprocesoare pentru computere, firma fiind a doua cea mai mare din lume cu o astfel de producție.

Poziția ocupată pe Ramona este una foarte bună, având 11 țări în subordine. Printre acestea se numără și Ungaria, Croația, România, Serbia și Bulgaria.

Diferența de vârstă dintre Jorge și soția lui este de 10 ani, Ramona fiind mai mare decât el. Blondina mai are o fiică, Ilinca, pe care Jorge o consideră propriul lui copil.

De asemenea, artistul mai are o fiică și din căsnicia cu Alina Laufer, Karina (12 ani).

ADVERTISEMENT
Tags: