Sport

Jorge Jesus, înnebunit după ratarea lui Seferovic din Barcelona – Benfica 0-0: „N-am văzut în viața mea așa ceva!”. Video

Benfica a ratat incredibil victoria cu Barcelona și, totodată, un pas uriaș pentru calificarea în optimile UEFA Champions League. Seferovic a ratat o ocazie uriașă în prelungiri, care l-a scos din sărite pe Jorge Jesus.
24.11.2021 | 08:23
Jorge Jesus innebunit dupa ratarea lui Seferovic din Barcelona  Benfica 00 Nam vazut in viata mea asa ceva Video
Jorge Jesus, înnebunit după ratarea lui Seferovic din Barcelona - Benfica 0-0: „N-am văzut în viața mea așa ceva!”. Video. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Benfica a avut o șansă incredibilă în penultimul meci din grupa E a Ligii Campionilor. Cu o victorie pe Camp Nou, lusitanii ar fi fost favoriți la calificarea în optimi. Nici acum nu stau însă rău.

Benfica este pe locul 3, cu cinci puncte, două mai puține decât Barcelona. În ultima rundă, portughezii joacă cu Dinamo Kiev, codașa grupei, pe da Luz, în timp ce catalanii se deplasează pe terenul liderului Bayern Munchen.

ADVERTISEMENT

Ratarea serii în UEFA Champions League l-a scos din minți pe Jorge Jesus

D eși Xavi și fotbaliștii săi consideră că meritau victoria cu Benfica, cea mai mare ocazie a partidei de pe Camp Nou i-a aparținut Benfica. În al patrulea minut de prelungiri, Haris Seferovic îi putea reduce la tăcere pe fanii catalani, dar a ratat cu poarta goală.

Barcelona ataca în valuri la poarta lui Vlachodimos, dar a fost surprinsă de un contraatac fulger al oaspeților. Seferovic a scăpat singur cu ter Stegen, l-a lobat frumos, dar a trimis pe lângâ stâlpul din dreapta porții goalkeeperului neamț, deși nimeni și nimic nu îi mai stătea în drumul gol.

ADVERTISEMENT

Ratarea internaționalului elvețian l-a înnebunit pe Jorge Jesus, care s-a prăbușit pe gazon. Antrenorul în vârstă de 67 de ani nu și-a revenit nici măcar la conferința de presă de după meci..

„Nu mai era nimeni în poartă, nici portarul, nu ai cum să nu dai gol! Antrenez de 0 de ani și nu am văzut așa ceva în viața mea. Din păcate mi s-a întâmplat tocmai mie și Benficăi.

ADVERTISEMENT

Am jucat foarte bine în apărare astăzi. Pe parcursul celor 94 de minute, Barcelona n-a avut decât una sau două ocazii. Vreau să îmi felicit băieții pentru organizarea defensivă de care au dat dovadă. Am obținut un rezultat bun aici, care ne permite să visăm în continuare, dar, din păcate, nu mai depindem doar de rezultatul nostru.

Barcelona rămâne una dintre cele mai bune echipe din lume și ne luptăm cu ei pentru calificarea în optimi. Acest lucru ar trebui să îi facă mândri pe suporteri, jucători și pe mine, ca antrenor”, a declarat Jorge Jesus, după Barcelona – Benfica 0-0.

ADVERTISEMENT

Colegii i-au luat apărarea lui Haris Seferovic

Haris Seferovic ar fi putut fi eroul Benficăi la chiar primul său meci jucat pentru lusitani în acest sezon de UEFA Champions League. Spre deosebire de Jorge Jesus, coechipierii nu sunt la fel de supărați pe vârful elvețian.

„Puteam câștiga pe final, dar nu a fost să fie. Seferovic a vrut să dea gol, dar mingea n-a intrat în poartă. Așa e la fotbal. Avem acum o finală pe teren propriu. O să încercăm să jucăm cât mai bine și să câștigăm pentru a ne califica.

Trebuie să păstrăm mentalitatea din aceasă seară și să rămânem la fel de bine organizați. Am încercat să nu îi dăm voie Barcelonei să construiască și să o surprindem pe contraatac. Vrem să repet același joc și cu Dinamo Kiev”, a declarat Nicolas Otamendi.

ADVERTISEMENT