Life

Jorge s-a ales cu maşina grav avariată. Totul s-a întâmplat pe Autostrada Soarelui

Jorge şi-a distrus maşina în timp ce conducea pe Autostrada Soarelui. Cântăreţul a făcut publice imaginile cu autoturismul grav avariat.
07.08.2023 | 13:30
Jorge sa ales cu masina grav avariata Totul sa intamplat pe Autostrada Soarelui
Jorge s-a ales cu maşina avariată pe Autostrada Soarelui / sursa foto: TikTok, facebook.com / fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Jorge s-a ales cu maşina grav avariată, în timp ce conducea pe Autostrada Soarelui. Artistul povesteşte cum s-a întâmplat totul, dar şi în ce stare este autoturismul acum. Pagubele nu sunt deloc mici.

Jorge s-a ales cu maşina grav avariată. Primele imagini cu autoturismul distrus

Jorge se afla la volanul maşinii sale când a fost prins de o ploaie torenţială pe drumul Constanţa-Bucureşti. Artistul a fost nevoit să conducă în condiţii extreme şi asemenea celorlalţi conducători auto, să reducă viteza şi să păstreze distanţa faţă de celelalte vehicule.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, maşina lui a fost grav avariată din cauza grindinei. Artistul a făcut publice imaginile şi le-a arătat urmăritorilor săi de pe TikTok în ce stare se află acum autoturismul.

”Grindină pe Autostrada Soarelui. E bine că toată lumea e bine”, a fost mesajul cântăreţului la imaginile cu maşina distrusă de grindină. Artistul a făcut şi haz de necaz, pentru a mai uita probabil de câţi bani trebuie să scoată din portofel pentru reparaţiile bolidului.

ADVERTISEMENT

Jorge şi-a distrus maşina pe Autostrada Soarelui. Artistul face haz de necaz

„New look. Mulţumesc Grindina de pe A2! Astăzi mi-a făcut un refresh la maşină. Custom made”, a scris amuzat Jorge şi a adăugat mesajul imaginilor cu maşina sa distrusă de un fenomen meteo rar, dar deosebit de periculos.

Din imaginile postate, se vede clar cum grindina a provocat pagube serioase maşinii lui Jorge. Bolidul s-a ales cu câteva găuri pe capotă şi pe uşile laterale. Dar şi cu parbrizul distrus.

ADVERTISEMENT

În ciuda pagubelor produse de grindină, Jorge rămâne optimist. E fericit că a ajuns cu bine la destinaţie şi că nimeni nu a fost rănit, asta deşi călătoria a fost una cu peripeţii.

Jorge, ghinionist la capitolul maşini

Cântăreţul nu prea are noroc la capitolul maşini, ba dimpotrivă, pare mai degrabă urmărit de ghinioane. În urmă cu câţiva ani, Jorge şi-a găsit maşina vandalizată. Sau cel puţin, acestea erau speculaţiile la vremea respectivă, potrivit Wowbiz.

ADVERTISEMENT

În imaginile surprinse de paparazzi, bolidul era buşit în ultimul hal în partea din faţă şi a necesitat reparaţii serioase. Nu se ştie exact dacă maşina i-a fost lovită fără ca artistul să ştie sau chiar vandalizată.

ADVERTISEMENT