Life

Jorge și-a dus fiul de doar cinci ani la psiholog. Cu ce probleme se confruntă David

Jorge a luat decizia de a-și duce fiul de doar cinci ani la psiholog. Se pare că David are câteva probleme când vine vorba de lucrul în echipă.
07.11.2022 | 09:19
Jorge sia dus fiul de doar cinci ani la psiholog Cu ce probleme se confrunta David
Jorge a decis să îl ducă pe fiul său, David, la psiholog. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Jorge este căsătorit cu Ramona Prodea de aproape zece ani. Cei doi au împreună un băiețel, pe nume David, însă sunt anumite lucruri care l-au îngrijorat pe celebrul artist.

Motivul pentru care Jorge și-a dus fiul la psiholog

Mai exact, artistul și soția sa, Ramona Prodea, au încercat să îl facă pe David să participe la mai multe activități colective, însă rezultatul nu a fost cel dorit, ci din contră.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu acordat pentru ego.ro, Jorge a mărturisit că a încercat să îl ducă pe David la fotbal, însă acestuia nu i-a plăcut pentru că erau prea mulți copii.

Ulterior, artistul și-a dus fiul la tenis, însă nici acolo David nu a fost prea fericit, pentru că era cu antrenorul. Pentru a afla ce se întâmplă, artistul a decis să îl ducă pe cel mic la psiholog, în condițiile în care acesta prefera doar activitățile individuale.

ADVERTISEMENT

Psihologul l-a calmat pe Jorge. Acesta i-a spus că fiul său nu trebuie forțat și că mai târziu va dori să învețe și ce înseamnă jocul în echipă.

”Vrea doar la activități individuale. Și psihologul mi-a spus să nu-l forțez, căci mai târziu o să învețe și jocul în echipă dacă o să vrea

ADVERTISEMENT

E bine pe copil să-l lași să facă ce vrea, dar e bine să-l scoți și din zona de confort pentru că și noi ca adulți trebuie să ieșim din zona de confort”, a povestit Jorge pentru EGO.ro.

Ce își dorește Jorge de la fiul său, David

Artistul își dorește însă ca fiul său să experimenteze cât mai multe lucruri, astfel încât să ajungă să își depășească limitele.

ADVERTISEMENT

Jorge vrea ca David să facă și ceea ce nu îi place, pentu a se putea dezvolta și pentru a se putea descurca în orice tip de situație, fără a-i părea neapărat dificilă.

”Eu vreau să facă și ceea ce nu-i place pentru că pentru ceea ce nu îți place și totuși faci te ajută să te dezvolți. Ăla este punctul în care tu depășești bariera ta”, a mai povestit el, pentru sursa citată.

Amintim că artistul mai are și o fiică vitregă, cea a soției sale, Ramona Prodea, Ilinca, iar cei doi se înțeleg de minune.

ADVERTISEMENT
Tags: