Life

Joseph Hadad, dezvăluiri despre noul sezon Masterchef. Ce aşteptări are de la cel care va câştiga concursul

Chef Joseph Hadad a făcut dezvăluiri despre noul sezon Masterchef, difuzat la Pro TV din 2022. Iată ce așteptări are bucătarul de la câștigătorul emisiunii culinare.
18.11.2021 | 14:13
Joseph Hadad dezvaluiri despre noul sezon Masterchef Ce asteptari are de la cel care va castiga concursul
Joseph Hadad, dezvăluiri despre noul sezon Masterchef. Ce vrea de la câștigătorul how-ului. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

În 2022 începe un nou sezon Masterchef, iar Joseph Hadad a făcut dezvăluiri despre acesta. Cheful spus ce așteptări are de la câștigătorul show-ului.

Filmările pentru sezonul nou au început deja. Juriul va fi alcătuit din Chef Joseph Hadad, Chef Foa și Chef Radu Dumitrescu.

ADVERTISEMENT

Joseph Hadad, dezvăluiri despre noul sezon Masterchef

Chef Joseph Hadad va juriza farfuriile concurenților de la Masterchef în noul sezon. Îndrăgitul bucătar ține foarte mult la creativitate și își dorește acest lucru de la cei care participă la show-ul culinar.

„Sunt convins că va fi un sezon spectaculos, cu multe provocări, cu diferite tipologii de concurenți. Vreau să văd creativitate, prezentări frumoase și neapărat gust în farfurie”, a declarat Joseph Hadad pentru Pro TV Plus. 

ADVERTISEMENT

Concurentul care va câștiga cooking show-ul trebuie să fie pasionat de ceea ce face și dispus să învețe din greșeli, în concepția juratului. Pasiunea este un aspect foarte important din punctul său de vedere.

„Concurentul care va câștiga titlul MasterChef în acest sezon trebuie să fie plin de pasiune și dornic să învețe din propriile greșeli.

ADVERTISEMENT

Pasiunea este esențială și trebuie să se simtă în fiecare farfurie”, a mai declarat Chef Hadad pentru sursa menționată.

Juratul de la Pro TV a mai spus și ce fel de greșeli nu acceptă într-o farfurie. Chef Hadad poate trece cu vederea micile greșeli. Sunt anumite lucruri pe care nu le poate accepta, așa cum a menționat în cadrul aceluiași interviu.

ADVERTISEMENT

„Atenția la detalii și la echilibru este esențială pentru o farfurie. Sunt dispus să trec peste mici greșeli de execuție, însă niciodată peste lipsa unui gust bun și echilibrat”, a precizat bucătarul.

Noul sezon Masterchef România va fi în grila Pro TV de anul viitor. Emisiunea nu a fost difuzată în 2020 din cauza pandemiei de COVID-19. Ultimul sezon a fost difuzat în toamna anului 2019.

Ce înseamnă un adevărat bucătar pentru Chef Hadad

Pentru Joseph Hadad, un adevărat Chef trebuie să fie „un bun leader, să știi ce îți dorești de la echipa ta, să fii un chef cu imaginație, fără limite și foarte creativ”, a precizat acesta.

Cheful a mai spus că nu oricine poate fi un bun bucătar și că această meserie trebuie să fie ceva nativ.

„Principalul secret pentru a fi un bun bucătar este să știi cum să combini anumite elemente astfel încât să se potrivească perfect și să se obțină gustul ideal.

În al doilea rând, din punctul meu de vedere, această meserie trebuie să o ai în sânge, nu oricine o poate practica, cel puțin nu la un nivel profesional”, a mai spus Joseph Hadad pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT