Sport

Jovan Markovic, resetat complet de Eugen Neagoe la Universitatea Craiova

Jovan Markovic a început în forță încă din prima etapă din SuperLiga cu un gol în derby-ul cu Dinamo, scor 0-2. „Perla” Universității Craiova a fost revitalizată de Eugen Neagoe.
20.07.2023 | 20:32
Jovan Markovic resetat complet de Eugen Neagoe la Universitatea Craiova
Jovan Markovic, resetat complet de Eugen Neagoe la Universitatea Craiova. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Eugen Neagoe l-a revitalizat pe Jovan Markovic la Universitatea Craiova, iar „perla juveților” se anunță a fi una dintre piesele importante ale „alb-albaștrilor” în SuperLiga. Formația din Bănie a debutat cu dreptul în campionat în fața celor de la Dinamo, iar oltenii se pregătesc de vizita celor de la Oțelul.

Jovan Markovic, resetat complet de Eugen Neagoe! „Perla” Universității Craiova strălucește în mandatul lui „Geană”

Universitatea Craiova se anunță a fi o contracanditată puternică la titlul de campioană pentru FCSB, Rapid, Farul Constanța și CFR Cluj. Eugen Neagoe așteaptă transferuri în continuare la formația din Bănie, însă „Geană” nu își face griji în ceea ce privește compartimentul ofensiv.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul „alb-albaștrilor” îi are la dispoziție pe Alex Mitriță, Andrei Ivan, Jovan Markovic, Atanas Trică, Alex Cîmpanu, Alex Ișfan și curând pe Ștefan Baiaram. Totuși, Eugen Neagoe nu se va putea baza pe Elvir Koljic în următoarele patru săptămâni.

Chiar și fără Elvir Koljic în următoarele etape, Eugen Neagoe are în continuare soluții pentru postul de atacant la Universitatea Craiova. Jovan Markovic și Atanas Trică sunt jucătorii care se luptă pentru un loc în primul „11”, iar ultimul are un atuu în fața internaționalului de tineret, respectă regula U21.

ADVERTISEMENT

Jovan Markovic se simte în largul său la Universitatea Craiova sub comanda lui Eugen Neagoe, tehnicianul fiind artizanul revenirii „perlei” formației din Bănie. Internaționalul de tineret a înscris în derby-ul cu Dinamo București, iar suporterii așteaptă în continuare goluri din gheata atacantului.

Eugen Neagoe i-a redat încrederea lui Jovan Markovic în a doua parte a sezonului după excluderea din lotul „alb-albaștrilor” de către Mirel Rădoi, iar starul din Bănie i-a mulțumit pe suprafața de joc. Acesta a înscris patru dintre cele șapte goluri din ediția precedentă sunt comanda lui „Geană”, iar oltenii speră ca „perla” să îi facă uitată absența lui Elvir Koljic.

ADVERTISEMENT

Jovan Markovic este îndrăgit de suporterii „alb-albaștrilor”, iar calitățile sale tehnice au fost decisive în multe momente la Universitatea Craiova. În sistemul 4-2-3-1, internaționalul român este unul dintre cei mai importanți jucătorii și care poate oricând să pună pericol porții adverse.

Gică Craioveanu pune presiune pe Ante Roguljic: „Trebuie să fie cel care pune piciorul în prag”

Ante Roguljic este unul dintre mijlocașii „alb-albaștrilor” care este așteptat să confirme la Universitatea Craiova în SuperLiga. Gică Craioveanu este de părere că croatul este unul dintre cei mai talentați jucători din lotul „alb-albaștrilor” și trebuie să își demonstreze calitățile.

ADVERTISEMENT

„Toată lumea așteaptă foarte mult de la Universitatea Craiova, s-a întors «piticul atomic», Ivan, Bancu, Crețu și Koljic. Zic că avem o echipă bună, dar consider că și celelalte sunt pregătite. Trebuie să avem un parcurs fantastic pentru a fi campioni.

„De ce nu? Zic că avem jucători buni, s-a refăcut Crețu care este un jucător fundamental pentru mine. Mă aștept foarte mult de la Roguljic pentru că este un jucător care mă încântă, sper să facă pasul înainte pentru că altfel va fi greu pentru el.

Sunt doi ani în care a jucat puțin, iar talentul lui este ceva în plus față de ceilalți colegi. Trebuie exploatat mai mult și trebuie să fie cel care pune piciorul în prag și spune: «Eu sunt Ante Roguljic și vreau să fiu un jucător important»”, a declarat Ante Roguljic.


  • Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,26 este cota pentru „sub 3,5 goluri” la meciul Universitatea Craiova – Oțelul Galați

ADVERTISEMENT