Sport

Veste teribilă pentru Universitatea Craiova: ”Fisură de menisc, va fi operat”

Universitatea Craiova a primit o veste dură în startul de sezon, un jucător extrem de important urmând să ajungă la operație.
20.07.2023 | 11:20
Veste teribila pentru Universitatea Craiova Fisura de menisc va fi operat
Universitatea Craiova a primit o veste dură în startul de sezon, un jucător extrem de important urmând să ajungă la operație. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Oltenii au debutat cu dreptul în noua ediție a Superligii, învingând Dinamo pe stadionul ”Arcul de Triumf”, scor 2-0, prin golurile marcate de Andrei Ivan din penalty și Jovan Markovic.

Universitatea Craiova, veste îngrozitoare în startul de sezon

La finalul partidei cu Dinamo, antrenorul Eugen Neagoe a dezvăluit că atacantul bosniac Elvir Koljic a acuzat probleme medicale și din această cauză nu a putut fi folosit în primul joc oficial al sezonului.

ADVERTISEMENT

”Elvir (n.r. – Koljic) are o problemă la genunchi, acum s-a întâmplat. Îmi pare rău, sper să nu fie grav”, a declarat Neagoe după încheierea întâlnirii. Tehnicianul a vrut să-l trimită în teren pe bosniac în startul reprizei secunde, însă acesta a acuzat dureri la genunchi.

Vestea unei noi accidentări grave pentru atacantul în vârstă de 28 de ani a fost confirmată de patronul Universității Craiova, Mihai Rotaru, care a dezvăluit că jucătorul are nevoie de intervenție chirurgicală.

ADVERTISEMENT

”Koljic, operație mâine dimineață (n.r. – joi dimineață), e o fisură de menisc, recuperare patru săptămâni”, a spus Rotaru, la emisiunea Digi Sport Special. Koljic s-a confruntat cu mai multe probleme medicale în ultimii ani și a fost forțat să lipsească de pe teren o bună perioadă de timp.

În aceste condiții, Elvir Koljic va rata cel puțin cinci meciuri de campionat, cu Oțelul Galați, CFR Cluj, FC Hermannstadt, Poli Iași și UTA Arad. Pentru postul de atacant central, oltenii îi mai au pe Jovan Markovic și Atanas Trică, acesta din urmă începând titular partida cu Dinamo.

ADVERTISEMENT

Cârțu, contre cu Rotaru

Patronul oltenilor, Mihai Rotaru, nu a renunţat la ideea de a face un pas în spate în ceea ce priveşte finanţarea, dar până să vină noi investitori, FANATIK a aflat că el a virat 5.000.000 de euro în conturile clubului.

Omul cu banii de la Universitatea Craiova s-a contrat cu fostul președinte Sorin Cârțu în direct la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, mărul discordiei fiind mijlocașul Vladimir Screciu.

ADVERTISEMENT

Discuțiile în contradictoriu dintre cei doi au atins și subiectul plecării lui Cârțu din fruntea clubului. Fostul mare fotbalist i-a reproșat lui Rotaru modul în care a acționat și a precizat că oricum dorea să se retragă din fotbal.


  • Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,26 este cota pentru „sub 3,5 goluri” la meciul Universitatea Craiova – Oțelul Galați

ADVERTISEMENT