Sport

Juan Bauza reușește cel mai rapid gol al sezonului în Rapid – FC U Craiova! Oltenii au avut nevoie de un minut pentru a înscrie. Video

Juan Bauza a reușit să înscrie cel mai rapid gol al sezonului în duelul dintre Rapid și FC U Craiova, depășindu-l pe Sebastian Mailat.
10.02.2023 | 20:22
Juan Bauza reuseste cel mai rapid gol al sezonului in Rapid  FC U Craiova Oltenii au avut nevoie de un minut pentru a inscrie Video
Juan Bauza reușește cel mai rapid gol al sezonului în Rapid - FC U Craiova. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Mijlocașul argentinian a înscris cu capul în secunda 45 a confruntării, după un corner perfect executat și după o greșeală mare în apărarea Rapidului, Juan Bauza venind liber să lovească mingea, fără marcaj, spre surprinderea lui Adrian Mutu.

Juan Bauza reușește cel mai rapid gol al sezonului în Rapid – FC U Craiova

Juan Bauza a reușit cel mai rapid gol al sezonului în duelul dintre Rapid și FC U Craiova 1948, marcând cu o lovitură de cap, surprinzătoare pentru talia sa, după doar 45 de secunde de la startul confruntării din Giulești.

ADVERTISEMENT

Golul lui Juan Bauza este chiar mai rapid decât cel reușit de Sebastian Mailat în etapa trecută, la partida dintre FC Botoșani și Petrolul Ploiești, scor 5-0, când mijlocașul moldovenilor a marcat după 50 de secunde.

Este doar al doilea gol al sezonului marcat de Juan Bauza pentru FC U Craiova în 21 de meciuri, dar mijlocașul argentinian mai are și 5 pase decisive și a suferit și o accidentare la un meci cu FCSB, scor 1-1, care l-a ținut departe de teren pentru șapte meciuri.

ADVERTISEMENT
  • 26 de ani are Juan Bauza

Cele mai rapide goluri ale sezonului în SuperLiga 1:

  • Juan Bauza (FC U Craiova) – 45 de secunde
  • Sebastian Mailat (FC Botoșani) – 55 de secunde
  • Laurențiu Oroian (Hermannstadt) – 1 minut și 7 secunde
  • Vlad Morar (Farul) – 1 minut și 7 secunde
  • Vitalie Damașcan (Voluntari) – 1 minut și 7 secunde

VEZI VIDEO AICI

Juan Bauza poate fi următorul transfer pe mulți bani făcut de FC U Craiova

Adrian Mititelu a vorbit în emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre Juan Bauza, dezvăluind că în afară de interesul FCSB-ului pentru el, a existat și o ofertă din zona Golfului: „Bauza e pasăre rară. Nu ați văzut cum mângâie mingea?

ADVERTISEMENT

Avem o propunere pentru el din afara țării, noi am făcut o contrapropunere, dar e puțin probabil să se facă. Este același club care a întrebat de el și astă-vară, dar faptul că nu a jucat foarte multe meciuri a diminuat din interesul lor.

Au făcut totuși o propunere de împrumut cu opțiune de cumpărare la vară, dar nu ne convine. Nu s-au terminat discuțiile, așteptăm să vedem ce zic de contrapropunerea noastră, dar cel mai probabil nu se va face”.

ADVERTISEMENT

Așteptăm până la vară. Nu pot să vă spun mai multe, dar e un club din Golf. Dacă se face o să aflați cu toții, dacă nu se face o să vă spun dumneavoastră de ce nu s-a făcut”, a declarat Adrian Mititelu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

  • 700.000 de euro este cota de piață a lui Juan Bauza, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT