Fotbal intern

Juan Camara putea să continue la Dinamo: “I-am oferit un contract foarte bun, nu l-a interesat”

17.02.2021 | 15:32
Juan Camara putea sa continue la Dinamo Iam oferit un contract foarte bun nu la interesat
ADVERTISEMENT

Marius Nicolae, managerul sportiv de la Dinamo, susține că fundașul spaniol Juan Camara, putea să continue la formația din “Ștefan cel Mare” având și o ofertă în acest sens. Între timp, ibericul venit împrumut de la Jagiellonia în Liga 1, a semnat cu Universitatea Craiova.

După ce a decis să părăsească formația din “Ștefan cel Mare”, Juan Camara a semnat cu oltenii, mutare anunţată de FANATIK încă din decembrie, un contract valabil până în vara acestui an, cu opțiune de prelungire pe încă 3 ani.

ADVERTISEMENT

Managerul de la Dinamo consideră că ibericul a refuzat să rămână alături de club în perioada dificilă și dă exemplu fotbaliștilor care și-au continuat drumul alături de “alb-roșii”.

Juan Camara putea să continue la Dinamo: “I-am oferit un contract foarte bun, nu l-a interesat”

“Când a fost nevoie să îşi arate dragostea faţă de club, procentul de jucători a fost foarte mic. De exemplu, eu am vrut ca Juan Camara să rămână la Dinamo, am discutat personal cu el. I-am oferit un contract foarte bun, dar nu l-a interesat!

ADVERTISEMENT

În momentul de faţă, cei care au rămas în lot au caracter, au dat dovadă de ataşament. Jucătorii aduşi acum au venit pe salarii foarte mici şi foarte bune pentru club. Au înţeles situaţia în care e Dinamo şi vor să pună umărul ca să salveze clubul de la faliment”, a declarat Marius Nicolae la Look Sport.

În 12 meciuri disputate în tricoul lui Dinamo, Juan Camara a reușit să marcheze două goluri și să ofere 2 assist-uri. Spaniolul ar putea debuta la Craiova în meciul împotriva lui Hermannstadt, care se va disputa vineri seară.

ADVERTISEMENT

Spaniolul dorește să fie campion alături de Craiova

Juan Camara se gândește la titlu alături de noua sa formație și îi asigură pe suporteri că va da totul pe teren pentru echipă: “Sunt foarte fericit că Universitatea Craiova mi-a oferit această posibilitate, de a continua în România. Sunt aici pentru a încerca să îmi ajut echipa cât mai mult posibil.

Toată lumea știe problemele pe care le-am avut la fosta mea formaţie, nu mai vreau să revin asupra lor. Principalul meu obiectiv este să îmi ajut echipa să câștige titlul pentru că acum suntem pe locul trei si putem obține la final acest trofeu important pentru club, titlul de campioni.

ADVERTISEMENT

Personal îmi doresc să joc cât mai multe meciuri și să îmi ajut echipa cu goluri sau pase decisive. Îi asigur pe suporteri că vom lupta pentru cel mai important obiectiv, câștigarea campionatului. Chiar dacă momentan nu pot fi alături de noi pe stadion, vom da tot ce este mai bun pentru ei”, a declarat Juan Camara la prezentarea oficială.

ADVERTISEMENT