Sport

Jucării de pluș aruncate în apă la Rapid – CFR Cluj! Suporterii nu au ținut cont de mesajul liderului de galerie

La meciul dintre Rapid și CFR Cluj, suporterii nu au ținut cont de mesajul liderului de galerie și au aruncat cu jucării de pluș în apă.
06.12.2023 | 20:50
Jucarii de plus aruncate in apa la Rapid  CFR Cluj Suporterii nu au tinut cont de mesajul liderului de galerie
Jucării de pluș aruncate în apă la Rapid - CFR Cluj
ADVERTISEMENT

Mai exact, Rapid a dorit să facă un gest frumos pentru copiii nevoiași la meciul din Cupa României Betano cu CFR Cluj, urmând să strângă mai multe jucării de pluș, care să fie donate ulterior.

Jucării de pluș aruncate în apă la Rapid – CFR Cluj

Mai multe jucării de pluș au fost aruncate în apă de fanii Rapidului la meciul din Cupa României Betano cu CFR Cluj, deși liderul de galerie le-a transmis să nu le arunce pe gazonul umed.

ADVERTISEMENT

Conducerea giuleștenilor anunțase înaintea confruntării că urmează să lase jucăriile de pluș pe scaunele arenei, iar fanii să le arunce în teren. Ulterior, din cauza condițiilor meteo nefavorabil, aceștia au revenit și le-au transmis fanilor să nu le mai arunce pe teren, ci să le pună în niște cutii amplasate lângă scaune.

Și Liviu Ungurean, liderul de galerie al Rapidului, a avut o reacție clară pe contul personal de Facebook, în care le explică tuturor fanilor că nu este în regulă ca jucăriile să fie date murdare copiilor nevoiași.

ADVERTISEMENT

„Le duceți murdare? Astfel de evenimente se fac în sălile de sport, măi băieți! Mai bine lăsați intrarea liberă pentru copii și dacă vreți sa faceți acte caritabile, băgați mâna în buzunar!”, a fost reacția lui Liviu Ungurean.

„Vă rugăm să puneți jucăriile în cutiile special așezate în fața Peluzei Nord, a Tribunei a II-a, Peluzei Sud, a Tribunei I și a Tribunei 0”, a fost și mesajul postat ulterior de către Rapid.

ADVERTISEMENT
Jucării de pluș aruncate pe gazonul umed
Jucării de pluș aruncate pe gazonul umed

Nu toți fanii Rapidului s-au conformat

În ciuda mesajului liderului galeriei, dar și al clubului pe rețelele de socializare, nu toți fanii Rapidului s-au conformat, iar unii dintre ei au aruncat mai multe jucării pe gazonul umed.

Totuși, după mesajul postat de Liviu Ungurean, conducerea giuleștenilor a oferit și un prim răspuns, în care i-a asigurat pe fani că jucăriile vor fi curățate înainte să ajungă la copiii nevoiași.

ADVERTISEMENT

Și la meciul din campionat dintre Sepsi și Dinamo, scor 2-1, fanii covăsnenilor au aruncat mai multe jucării de pluș în teren, însă la acea partidă, gazonul era uscat.

ADVERTISEMENT
3,50 este COTA EXCLUSIVĂ BETANO pentru pronosticul „FCSB câștigă trofeul”