Sport

Fotografie virală: jucătorii Corvinului și-au arătat mușchii după calificarea în finala Cupei României Betano. Reacția antrenorului Florin Maxim

Corvinul Hunedoara a obținut calificarea în finala Cupei României Betano, după ce s-a impus pe teren propriu în fața lui FC Voluntari, scor 3-1.
18.04.2024 | 00:19
Corvinul Hunedoara va juca finala Cupei României Betano. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Corvinul Hunedoara s-a impus cu 3-1 în fața lui FC Voluntari și este prima echipă calificată în finala Cupei României Betano. Divizionara secundă va înfrunta câștigătoarea partidei Oțelul Galați – Universitatea Cluj, programată pe 18 aprilie, de la 20:30.

Corvinul Hunedoara a umilit CFR Cluj în sferturi

În sferturile Cupei României, Corvinul a produs o surpriză imensă. Hunedorenii au umilit CFR Cluj, scor 4-0, într-o partidă care a provocat demisia antrenorului Adrian Mutu.

ADVERTISEMENT

La sărbătoarea de după meci, jucătorii Corvinului au apărut într-o poză în care erau la bustul gol și își etalau abdomenele bine-definite. Imaginea a devenit virală pe rețelele de socializare, stârnind amuzamentul fanilor.

Corvinul Hunedoara va juca finala Cupei României Betano

După victoria în fața ardelenilor, Corvinul Hunedoara a reușit să se impună și în fața lui FC Voluntari, scor 3-1, și va juca finala Cupei României Betano, programată pe 15 mai, la Sibiu.

ADVERTISEMENT

După fluierul final al partidei în fața ilfovenilor, fotbaliștii Corvinului au repetat poza făcută după duelul cu CFR Cluj, de data aceasta fiind la bustul gol pe suprafața de joc. Imaginea a fost publicată pe rețelele de socializare de clubul hunedorean, fiind însoțită de mesajul: ”Pachețele de primăvară, ediția 2024. Sibiu, venim!”.

Florin Maxim, discurs de mare campion după ce elevii săi s-au calificat în finală

La finalul înfruntării în care elevii săi au obținut calificarea în finala Cupei României, Florin Maxim a declarat că nu se mulțumește cu performața realizată și vrea să ridice trofeul pe 15 mai.

ADVERTISEMENT

”Am muncit pentru a atinge acest obiectiv. Pentru unii poate a fost nerealist. Nu a fost simplu. Băieții au depus un efort fantastic. A fost un consum mare mental. Băieții își dădeau seama în ce moment se află. Și-au atins obiectivele prin muncă.

Noi suntem o echipă care a promovat din Liga 3 în Liga 2. Ei sunt jucători legitimați la FC Voluntari. Să dea Dumnezeu să marcăm și în finală. În fotbal se poate întâmpla orice. Nu s-a mai ținut cont la noi de fundaș lateral.

ADVERTISEMENT

Ne-am meritat locul în finală. Mai avem o lună. E important pentru mine și pentru jucători. Mai avem de jucat într-o finală. Finalele nu se joacă, se câștigă!”, a declarat Florin Maxim, după Corvinul Hunedoara – FC Voluntari 3-1.

ADVERTISEMENT