Sport

Jucătorii de la FCSB s-au reunit la vizita medicală! Alexandru Băluță a fost prezent. Cine a lipsit

Jucătorii celor de la FCSB au efectuat vizita medicală după perioada de vacanță. Alexandru Băluță, noul jucător al roș-albaștrilor, a fost prezent la reunire.
19.06.2023 | 09:28
Jucatorii de la FCSB sau reunit la vizita medicala Alexandru Baluta a fost prezent Cine a lipsit
Jucătorii de la FCSB s-au reunit la vizita medicală. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Jucătorii de la FCSB s-au reunit luni dimineață la Institutul Naţional de Medicină Sportivă pentru a efectua vizita medicală. Alexandru Băluță și alți 20 de fotbaliști au fost prezenți la prima întâlnire de după vacanță a roș-albaștrilor.

Jucătorii de la FCSB s-au reunit la vizita medicală! Alexandru Băluță a fost prezent

FCSB a început pregătirile pentru următorul sezon care va debuta la mijlocul lunii iulie. Vicecampioana României s-a reunit în dimineața primei zi a săptămânii pentru vizita medicală. Pe 27 iunie, roș-albaștrii vor merge într-un cantonament de vară în Olanda.

ADVERTISEMENT

21 de jucători ai echipei antrenate de Elias Charalambous au fost prezenți la reunire, printre care și Alexandru Băluță, transferat în această vară la FCSB. Fostul fotbalist al Universității Craiova urmează să fie prezentat oficial.

Valentin Creţu, Ovidiu Popescu, Denis Haruţ, Joyskim Dawa, Adrian Şut, Andrei Vlad, Eduard Radaslavescu, Andrei Cordea şi Andrea Compagno au fost printre jucătorii care au efectuat vizita medicală luni dimineață. La reunire a fost prezent și Valentin Gheorghe, revenit la FCSB după ce a fost împrumutat un sezon în Turcia la Umraniyespor.

ADVERTISEMENT
reunire FCSB
Jucătorii de la FCSB s-au reunit la vizita medicală. Foto: sport.pictures.eu.

Cine a lipsit la reunire

Darius Olaru, Florinel Coman și Ștefan Târnovanu nu au fost prezenți la reunirea FCSB-ului. Cei trei internaționali români au fost convocați la prima reprezentativă de Edi Iordănescu pentru „dubla” din preliminariile Euro 2024 cu Kosovo și Elveția.

Totodată, au lipsit Octavian Popescu, Mihai Lixandru şi Alexandru Pantea. Cei trei tineri fotbaliști au fost convocați de Emil Săndoi la naționala României U21 pentru turneul final care urmează să debuteze miercuri, 21 iunie.

ADVERTISEMENT

Lotul celor de la FCSB la reunire: Alex Maxim, A. Vlad, V. Crețu, Ov. Popescu, J. Dawa, D. Haruț, L. Ciobanu, M. Manolache, R. Pădurariu, A. Șut, G. Gogescu, A. Băluță, D. Popa, E. Radaslavescu, M. Toma, A. Cordea, R. Vlăsceanu, V. Gheorghe, M. Tănasă, A. Compagno, L. Ilie.

Risto Radunovic și Malcom Edjouma au lipsit de la reunire

Emil Săndoi a făcut modificări în lotul final al României U21 pentru Euro 2023. Selecționerul echipei de tineret a României i-a eliminat de pe lista finală pe David Miculescu, George Cîmpanu, Otto Hindrich și Marco Ehmann.

ADVERTISEMENT

Extrema dreaptă de la FCSB a lipsit de la reunire. Fotbalistul transferat pentru 1,7 milioane de euro s-a antrenat cu naționala de tineret a României până în urmă cu câteva zile, dar nu a prins lotul final pentru Euro U21.

Emil Săndoi a apelat la această variantă pentru că Valentin Mihăilă, Louis Munteanu, Ștefan Târnovanu și Vladimir Screciu se vor alătura echipei de tineret de la prima reprezentativă.

Risto Radunovic, convocat la naționala din Muntenegru, și Malcom Edjouma au fost jucătorii, în plus, care au lipsit de la reunirea roș-albaștrilor. Ionuț Panțîru a efectuat deja vizita medicală.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota pentru „Câștigător Liga 1 2023/2024: FCSB”

ADVERTISEMENT