Sport

Jucătorii de la Sepsi își pun cenușă în cap după un nou eșec în Liga 1. ”Mai rămâne să ne dea gol portarul advers”

Sepsi Sfântu Gheorghe nu mai joacă nimic. Echipa are o singură victorie în 13 etape și aceea tocmai în prima etapă.
25.10.2021 | 23:38
Jucatorii de la Sepsi isi pun cenusa in cap dupa un nou esec in Liga 1 Mai ramane sa ne dea gol portarul advers
ADVERTISEMENT

Jucătorii lui Cristiano Bergodi și-au făcut o autocritică extrem de dură după înfrângerea 0-2 cu CFR Cluj. Fotbaliștii recunosc că nu le iese nimic și speră ca noul antrenor să găsească soluția pentru ieșirea din criză.

Deși au început mai bine meciul de pe arena ”Dr Constantin Rădulescu”, covăsnenii și-au pierdut repede luciditatea și nu au mai găsit drumul spre poarta lui Bălgrădean.

ADVERTISEMENT

Căpitanul Bogdan Mitrea, necruțător cu el și cu propria echipă

Al cincilea eșec stagional 0-2 cu CFR l-a dezamăgit crunt pe căpitanul celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe. Bogdan Mitrea și-a găsit greu cuvintele după meciul de la Cluj și a anunțat noul obiectiv al echipei.

”Problema e că noi arătăm foarte rău. Dacă aveam o soluție ieșeam din situația asta, nu ne făceam de rușine. Luăm goluri de copii și juniori, mai rămâne să ne dea gol portarul advers.

ADVERTISEMENT

Noi intrăm pe teren și trebuie să arătăm că suntem fotbaliști, anul trecut CFR tremura când juca cu noi, se temeau că nu o să ia titlul, acum ne iau la mișto.

Trebuie să continuăm să sperăm, nu avem ce face. Obiectivul din campionat se pare că l-am ratat, i-am dat cu piciorul, ne reorientăm, Cupa este noul obiectiv”, a spus Bogdan Mitrea.

ADVERTISEMENT

Sepsi Sfântu Gheorghe va evolua joi, în optimile Cupei României, la Turnu Severin, cu FC U Craiova. Meciul se joacă de la ora 18:00.

Intrat în lotul lărgit al echipei naționale, Roland Niczuly se gândește doar la echipa de club

Recent portarul celor de la Sepsi, Roland Niczuly, a fost anunțat că a intrat în vederile staff-ului echipei naționale a României, însă nu îi vine să vorbească despre acest lucru.

ADVERTISEMENT

Problemele cu care se confruntă echipa lui de club îl macină și speră ca Cristiano Bergodi să scoată echipa din impas.

”Nu reușim să ieșim din pasa asta foarte proastă și nu știu ce se întâmplă. Am jucat cât de cât dar nu ne creăm ocazii, nu ajungem la poartă.

Sper ca Mister să ne scoată din pasa asta. Am avut obiective mari în acest sezon, a fost pe 4 sezonul trecut, dar nu am reușit să facem ce ne-am propus.

Mă bucur că sunt în lotul lărgit al echipei naționale, dar pe mine mă interesează să urcăm în clasament”, a reacționat Roland Niczuly după jocul de la Cluj.

ADVERTISEMENT