Fotbal intern

Jucătorii lui Dinamo, avertisment pentru Cortacero: „Dacă nu aduce bani, pierde clubul!”

15.03.2021 | 22:46
Jucatorii lui Dinamo avertisment pentru Cortacero Daca nu aduce bani pierde clubul
ADVERTISEMENT

Dinamo a pierdut partida de pe teren propriu contra revelației Ligii 1, FC Argeș, 1-2, iar „câinii” sunt matematic în play-out din nou, durerea fiind mare în rândul jucătorilor „alb-roșilor”.

Elevii lui Ionel Gane sunt supărați pentru înfrângere și pentru că din nou vor juca în play-out, dezamăgindu-i astfel și pe fanii lor, care au făcut sacrificii enorme financiare pentru ca echipa să supraviețuiască.

ADVERTISEMENT

Răzvan Grecu a deschis scorul pentru FC Argeș în minutul 28, în timp ce pentru Dinamo a egalat Vlad Achim în minutul 71, iar golul victoriei a fost marcat de Cephas Malele din penalty, în minutul 84, atacantul elvețian ajungând la 11 goluri în actualul sezon.

Avertismentul jucătorilor lui Dinamo pentru Cortacero

Vlad Achim a vorbit despre revenirea lui Pablo Cortacero la Dinamo, informație anunțată în exclusivitate de FANATIK, însă îl avertizează să vină cu bani, în caz contrar va pierde clubul:

ADVERTISEMENT

„Am luat un gol pe o greșeală colectivă și un al doilea gol pe un penalty inexistent. M-am bucurat pentru gol, am încercat să câștigăm. A venit acel penalty inexistent, a fost fault în atac, se vede și pe piciorul meu, dar dacă n-avem VAR, ne luăm după țipete, strigăte.

Arbitrul nu a mai spus nimic la finalul meciului, probabil și-a dat seama că greșise. Nu mă influențează declarațiile, aștept fapte din partea lui Cortacero. Singura lui șansă e să aducă bani, dacă nu va pierde acest club”.

ADVERTISEMENT

Tristețe mare în rândul jucătorilor lui Dinamo după înfrângerea cu FC Argeș

Jucătorii lui Dinamo au fost dezamăgiți de propria prestație din meciul cu FC Argeș, iar durerea a fost cu atât mai mare cu cât „câinii” au risipit orice șansă de a fi prezentă în play-off-ul campionatului.

„De meciurile trecute șansele se diminuaseră la play-off. Situația e grea, când nu sunt rezultate. Suntem prea jos pentru ce înseamnă Dinamo. 

ADVERTISEMENT

Am auzit ceva în vestiar de întoarcerea lui Pablo Cortacero. Sper să nu vină deloc, a făcut mult prea mult rău până acum.

Mă bucur pentru convocare, acum doi ani nu mai știam dacă voi merge vreodată, le mulțumesc antrenorilor și familie. E cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat.

Am primit o hârtie de la un delegat al clubului, nici nu știam să citesc hârtia. M-am bucurat nespus, doar eu și familia mea știu prin câte greutăți am trecut, iar convocarea este cel mai bun lucru pentru mine din ultima perioadă”, a spus Mihai Eșanu la finalul meciului.

ADVERTISEMENT