Sport

Jucătorii lui FCSB nu-și caută scuze după 1-2 cu U Cluj. „Noi suntem de vină!”

FCSB a pierdut la Cluj, 1-2, iar Andrei Cordea a identificat cauzele eșecului, și spune că întreaga echipă este vinovată, în timp ce Darius Olaru crede că echipa se poate ridica.
01.11.2022 | 00:03
Jucatorii lui FCSB nusi cauta scuze dupa 12 cu U Cluj Noi suntem de vina
Andrei Cordea, autorul golului lui FCSB în meciul cu U Cluj, spune că nu înțelege de ce echipa sa nu pasează și păstrează posesia. Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Seria pozitivă a lui FCSB în SuperLiga a fost stopată la cota patru de către ”U” Cluj. ”Șepcile roșii” s-au impus cu 2-1, bifând primul succes în confruntările directe în ultimii 15 ani. Astfel că elevii lui Dică rămân după această primă repriză a returului sezonului regular în afara play-off-ului. După meci, jucătorii FCSB au acceptat că înfrângerea este

”Chiar nu înțeleg de ce nu vrem să pasăm”, spune, cu tristețe, Andrei Cordea

După o repriză de coșmar, în care ”U” Cluj s-a desprins la 2-0, FCSB a forțat după pauză remontada. Profitând și de faptul că au evoluat în superioritate numerică după eliminarea lui Romario Pires, în minutul 57.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, FCSB a izbutit doar să reducă din handicap, prin Andrei Cordea. În pofida faptului că a înscris, ”aripa” echipei lui Dică era la pământ la finalul jocului. Și spune că nu înțelege de ce echipa sa nu poate lega mai multe pase și să aibă posesia.

”N-am reușit să pasăm, nu îmi amintesc să fi făcut multe pase, să fi avut ocazii. Trebuie să punem lucrurile la punct și să câștigăm următorul meci.

ADVERTISEMENT

E vina tuturor, nu e doar vina fundașilor (n.r. erorile din defensivă). Trebuie să fim atenți, la fiecare meci facem erori mari.

Pierdem puncte, celelalte echipe câștigă, și rămânem în urmă. Și nu ne putem îndeplini obiectivul. Mingea trebuie să fie la noi, pentru că suntem jucători cu calitate.

ADVERTISEMENT

Chiar nu înțeleg de ce nu vrem să pasăm. De ce vrem de fiecare dată să jucăm cu minge lungă. Noi suntem de vină!”, a spus Cordea pentru DigiSport.

”Avem puterea să ne ridicăm”, spune Darius Olaru

Darius Olaru spune că rezultatul are la origine lipsa de agresivitate pozitivă a echipei sale. Și spune că el și colegii trebuie să lase în urmă acest rezultat și să câștige în meciul următor.

ADVERTISEMENT

”Din păcate nu ne-am impus jocul. Am intrat în jocul lor de la început. Ei au jucat mult pe mingi lungi și au câştigat majoritatea duelurilor. Aici s-a făcut diferența.

Ne aşteptam la un joc agresiv din partea lor. Trebuia să facem și noi acelaşi lucru. Din păcate, în această seară nu ne-a ieșit și nu am reușit să obținem nici măcar un rezultat de egalitate pe final.

Ştiam că cine va greşi mai mult în această seară va avea de suferit. Din păcate am fost noi. Dar trebuie să ridicăm capul pentru că avem un nou meci dificil. Și trebuie să mergem mai departe.

Nu pot spune că suntem într-o pasă proastă. Pentru că în campionat avem patru victorii consecutive. Trebuia să continuăm pe același drum. Dar cred că avem puterea să ne ridicăm şi să câştigăm cele trei puncte la următorul meci!”, a spus Darius Olaru.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,75 este cota pentru „peste 2,5 goluri” la FCSB – West Ham. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT