Sport

U Cluj, două goluri după două greșeli flagrante ale FCSB-ului! Primă repriză de coșmar pentru echipa lui Dică. Video

FCSB a avut o primă repriză de coșmar în deplasarea cu Universitatea Cluj, după ce „șepcile roșii” au profitat de două greșeli flagrante ale defensivei „roș-albaștrilor”.
31.10.2022 | 21:50
U Cluj doua goluri dupa doua greseli flagrante ale FCSBului Prima repriza de cosmar pentru echipa lui Dica Video
U Cluj, două goluri după două greșeli flagrante ale FCSB-ului. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Greșelile din defensivă continuă pentru vicecampioana României, iar adversarii pare că profită de fiecare dată de momentele de slăbiciune ale formației lui Nicolae Dică.

U Cluj, două goluri după două greșeli flagrante ale FCSB-ului

FCSB continuă să aibă probleme mari în defensivă, iar Universitatea Cluj a profitat de fiecare dată de greșelile „roș-albaștrilor”, marcând de două ori și trimițând o dată mingea în bara transversală.

ADVERTISEMENT

„Șepcile roșii” au deschis scorul în minutul 27 prin Mamadou Thiam, al cărui șut a fost imparabil pentru Ștefan Târnovanu. Totuși, mingea a ajuns la Thiam după ce Adrian Șut a greșit decisiv.

Ioan Filip a majorat scorul pentru Universitatea Cluj în minutul 40, după ce Malcom Edjouma a respins greșit mingea. Faza inițială a pornit de la un corner, venit în urma unei nesincronizări a lui Joyskim Dawa și după ce Joonas Tamm nu a reușit să-și domine aerian adversarul.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, tot în urma unei greșeli făcute de Malcom Edjouma, scorul putea să prindă proporții, dar șutul lui Mamadou Thiam a nimerit bara transversală a porții lui Ștefan Târnovanu.

„Ce mai e de spus. Pentru binele lor e să se schimbe ceva. A fost lălăială în prima repriză. Cordea a fost slab, el care în ultimul timp era cel mai bun. Să se schimbe ceva în bine, că în rău am văzut”, a fost reacția lui Gabi Balint, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Că e antrenorul la palat sau că e în teren, ar trebui să se vadă altceva. De cinci ani de zile nu se vede nicio idee de joc la FCSB”, a spus și Helmuth Duckadam.

VEZI VIDEO CU FAZELE AICI

Șut, lăudat de Gigi Becali, Edjouma, criticat

Gigi Becali a vorbit după remiza obținută de FCSB în deplasarea cu Anderlecht, scor 2-2, despre jucătorii săi, fiind mulțumit de evoluția lui Adrian Șut, însă criticându-i aspru pe Malcom Edjouma, Florinel Coman și Joyskim Dawa.

ADVERTISEMENT

„M-am convins și eu de Dawa, deși i-am luat apărarea. Mi-a plăcut de Dawa în primele meciuri, mi-a plăcut de Malcom în primele meciuri, dar când primesc statutul de vedetă, de titulari nu se mai concentrează la maxim.

A venit închizător Șut, mi-a plăcut, a dat siguranță. Malcom se împiedică în minge, dă, bă, mingea, nu te împiedica în ea”, spunea Gigi Becali.


    • Cota BETANO pentru FCSB: 5,80 este cota pentru „1 solist” la FCSB – West Ham. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT