Sport

Jucătorii lui Sepsi, şocaţi de înfrângerea cu FCSB: “Niciodată nu am arătat aşa slab!”

Sepsi a pierdut cu 2-5 meciul împotriva FCSB-ului. Covăsnenii au fost dezamăgiţi după meci şi nu le-a venit să creadă diferenţa de scor la care au cedat.
25.09.2023 | 00:04
Jucatorii lui Sepsi socati de infrangerea cu FCSB Niciodata nu am aratat asa slab
Fază de joc din Sepsi - FCSB 2-5. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a câştigat cu 5-2 meciul cu Sepsi, unul dintre cele mai spectaculoase confruntări din această ediţie de campionat. Covăsnenii au reuşit să revină de la 0-2 la 2-3, dar au mai încasat două goluri de la Tavi Popescu şi Djokovic, care au închis meciul.

Roland Niczuly: “Nu cred că am arătat aşa slab niciodată la această echipă”

Roland Niczuly a declarat după meci că este cel mai slab meci al lui Sepsi de la promovarea în prima ligă. Portarul covăsnenilor şi-a găsit greu cuvintele după acest eşec:

ADVERTISEMENT

“Este greu să îmi găsesc cuvintele după acest meci şi nu aş vrea să vorbesc prea mult la cald. Trebuie să trecem peste acest moment. Suntem deţinătoarea Cupei şi trebuie să arătăm o altă faţă la Hermannstadt.

Trebuie să acceptăm realitatea. Trebuie să ştii să şi pierzi în viaţă. Au avut cinci ocazii, ne-au dat cinci goluri. Au o calitate extraordinară în atac. Nu ne-a mers nimic azi. Nu cred că am arătat aşa slab niciodată la această echipă.

ADVERTISEMENT

Am mai luat o dată la Botoşani cinci goluri, dar nimeni nu a marcat atât cu noi de atunci. A fost un meci de uitat. Este de nepermis să luăm aşa repede goluri. Şi la Craiova şi aici.

Trebuie să corectăm lucrurile şi nu trebuie să ne căutăm scuze. Trebuie să ne asumăm acest lucru”, a spus Roland Niczuly după meci.

ADVERTISEMENT

Cosmin Matei: “La golul patru al lor, era deja clar. Ne-a tăiat elanul şi a fost dificil”

Cosmin Matei a spus că după golul patru marcat de FCSB, covăsnenii au căzut din toate punctele de vedere. Mijlocaşul a declarat că pentru orice echipă ar fi foarte dificil să revină după 0-2 în minutul 11:

“Este o înfrângere dureroasă. O diferenţă mare de scor. Am încercat să revenim în joc, să egalăm. Din păcate nu am reuşit şi s-a terminat cum s-a terminat. Am început de la 0-2. 

ADVERTISEMENT

Au fost două goluri de calitate din partea lor. Am încercat să revenim, să intrăm în joc. Mental, este dificil să îţi impui jocul. Am început bine în repriza a doua. Nu a fost suficient să obţinem un rezultat bun. 

La golul patru al lor, era deja clar. Ne-a tăiat elanul şi a fost dificil. Trebuie să punem capul în pământ, să muncim mai mult. Fiecare dintre noi trebuie să ne facem o analiză”, a spus Matei la final.


  • 1,23 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „2” la meciul FC Bihor – FCSB

ADVERTISEMENT