Sport

FCSB, trei schimbări la pauză cu Sepsi! Show total în repriza a doua

FCSB a efectuat trei schimbări la pauza meciului cu Sepsi. Aflaţi la adăpostul avantajului de 2-0, roş-albaştrii au avut un început dificil în partea secundă, dar apoi au mai înscris de trei ori.
24.09.2023 | 22:40
FCSB trei schimbari la pauza cu Sepsi Show total in repriza a doua
FCSB, două schimbări la pauză! Show total în repriza a doua. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a intrat la pauză cu avantaj de 2-0 în meciul cu Sepsi Sf. Gheorghe, graţie golurilor marcate de Adrian Şut şi Darius Olaru în startul meciului. Roş-albaştrii au controlat prima parte, dar la pauză au făcut din nou schimbări.

FCSB, două schimbări la pauză! Defensiva roş-albaştrilor a avut de suferit

Alexandru Băluţă i-a luat locul lui Andrea Compagno, Octavian Popescu a intrat în locul lui David Miculescu, iar Damjan Djokovic l-a înlocuit pe Ovidiu Popescu. De cealaltă parte, Liviu Ciobotariu a făcut o înlocuire: Damaşcan în locul lui Kecskes.

ADVERTISEMENT

Schimbările FCSB-ului i-au băgat în joc pe cei de la Sepsi. La şase minute de la reluare, Safranko a redus din diferenţă după centrarea lui Varga şi gazdele veneau la un gol de FCSB.

Roş-albaştrii au replicat imediat prin Darius Olaru. Mijlocaşul FCSB-ului a făcut o acţiune individuală superbă care l-a lăsat singur cu portarul pe Florinel Coman, atacantul roş-albaştrilor reuşind să facă 3-1 în minutul 57.

ADVERTISEMENT

Cinci goluri marcate în 25 de minute!

Dar, apărarea FCSB-ului a fost vulnerabilă în partea secundă, iar cei de la Sepsi au continuat să atace în ciuda golului încasat. Trei minute mai târziu, covăsnenii au marcat din nou. Alimi a dus diferenţa la 2-3.

După ce au controlat meciul până la pauză, roş-albaştrii aveau carenţe defensive mari, iar cei de la Sepsi au continuat să atace. În acelaşi timp, covăsnenii au lăsat spaţii mari în apărare, iar roş-albaştrii au profitat.

ADVERTISEMENT

Tavi Popescu şi Djokovic au liniştit lucrurile

În minutul 69, Octavian Popescu a scăpat singur în stânga şi a finalizat cu stil o acţiune individuală. 4-2 pentru FCSB, într-una dintre cele mai spectaculoase reprize din această ediţie a SuperLigii.

Nu avea să fie scorul final. FCSB a obţinut un penalty în minutul 75 după un fault la Alexandru Băluţă. Cum Andrea Compagno nu mai era în teren, Djokovic şi-a asumat execuţia şi a transformat fără emoţii.

ADVERTISEMENT

FCSB a marcat de cinci ori pe terenul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, unul dintre cele mai grele din SuperLiga. Nimeni nu îşi imagina o asemenea desfăşurare a meciului.


  • 1,23 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „2” la meciul FC Bihor – FCSB

ADVERTISEMENT