Fotbal intern

Jucătorii lui U Craiova se antrenează cu măști personalizate! Ideea inedită a oltenilor. Foto

04.05.2020 | 16:40
Jucatorii lui U Craiova se antreneaza cu masti personalizate Ideea inedita a oltenilor Foto
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova este una dintre formațiile din Liga 1 care și-a reluat antrenamentele, iar oltenii au început să se pregătească purtând măști personalizate cu însemnele clubului pe față.

Jucătorii Craiovei se antrenează cu măști personalizate pe față

Jucătorii Craiovei continuă antrenamentele în grupuri de câte trei, iar oltenii s-au pregătit cu măști personalizate pe față. Universitatea Craiova se alătură cluburilor mari din Europa care au început să comercializeze măști cu însemnele clubului.

ADVERTISEMENT

Astfel, oltenii au o gamă variată pentru suporteri, cu nouă modele de măști, toate având același preț și anume de 15 lei.

„???! 8 modele de măști personalizate cu însemnele Științei și un model multi scarf. Comandă online”, este mesajul postat de olteni pe pagina oficială de Facebook.

ADVERTISEMENT
Mășțile personalizate purtate de olteni. Sursă foto: facebook
Mășțile personalizate purtate de olteni. Sursă foto: facebook

Au apărut și măștile pentru steliști și rapidiști

Un outlet online le pune la dispoziție clienților două seturi speciale de măști pentru microbiști. Astfel, susținătorii cluburilor Steaua și Rapid își vor putea achiziționa măști personalizate în culorile echipei de suflet.

Rivalitatea nu ține cont de nimic, nici măcar de pandemia de coronavirus care se răspândește din ce în ce mai mult. Astfel, au apărut primele măști pentru steliști și pentru rapidiști, menite să-i protejeze pe cei care le poartă, dar care să scoată în evidență și atașamentul față de club al purtătorului.

ADVERTISEMENT

„Strat de satin pe față și bumbac pe dedesubt, lejere și cu un design deosebit. Preț 30 lei. În București, livrarea e gratuită”, este mesajul producătorului.

Klaus Iohannis a anunțat că după data de 15 mai se pot relua cantonamentele, iar toți conducătorii formațiilor din Liga 1 s-au bucurat de vestea dată de șeful statului, printre care și Marcel Popescu.

ADVERTISEMENT

„Era de așteptat să se ia această decizie. Trebuie să intrăm în normalitatea. Preparatorul fizic are situația la zi, cu ce poate face acum, dar trebuie să vadă de poate face după 15 mai.

Nimeni nu poate spune acum de cât au nevoie jucătorii pentru a reintra în forma fizică. Trebuie să faci teste atunci pentru a vedea cât durează.

Ce se știe e că trebuie ca până pe 20 iulie să se închidă sezonul pentru a anunța la UEFA care sunt echipele care merg în cupele europene”, a fost reacția lui Marcel Popescu, președintele Universității Craiova.

ADVERTISEMENT