Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Pe ei i-a băgat Mititelu în primul 11 la Craiova. Dezvăluiri de culise. Exclusiv

Adrian Mititelu Jr. a vorbit la Fanatik SuperLiga despre implicarea tatălui său la FC U Craiova 1948 și cum acesta a dat lovitura cu Andrea Compagno.
28.08.2023 | 14:08
Pe ei ia bagat Mititelu in primul 11 la Craiova Dezvaluiri de culise Exclusiv
Pe ei i-a băgat Mititelu în primul 11 la Craiova. Dezvăluiri de culise. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu Jr. a intervenit telefonic în cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Principalul subiect de discuție a fost războiul cu Marius Șumudică, care n-a mai ajuns antrenor la FC U Craiova. Fiul lui Adrian Mititelu a vorbit însă și despre ce se mai întâmplă la echipa tatălui său.

Andrea Compagno, pariul câștigător al lui Adrian Mititelu

De-a lungul timpului s-a tot vorbit despre implicarea lui Adrian Mititelu la FC U Craiova 1948. Acest lucru a dat însă și roade, în special cu Andrea Compagno, fotbalist în care doar patronul echipei a crezut.

ADVERTISEMENT

În iulie 2020, atacantul a venit gratis de la Tre Fiori, din San Marino, urmând ca, doi ani mai târziu, să fie vândut la FCSB cu nu mai puțin de 1.500.000 de euro. La ora actuală, italianul este unul dintre cei mai buni atacanți din SuperLiga, cu 25 de goluri marcate în 49 de apariții pe prima scenă fotbalistică din România.

„Nimeni din cadrul clubului, incluzând antrenorii care l-au antrenat pe Compagno și aici mă includ și pe mine, care eram foarte sceptic în privința lui, nu a crezut în Compagno.

ADVERTISEMENT

Singurul a fost tata, care l-a impus pe Compagno, care s-a și vândut cu 1.500.000 de euro și ce succes a avut și pentru echipa mea și pentru Steaua (n.r. – FCSB)”, a declarat Adrian Mititelu Jr., în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

„Vă dau exemple și de acum 15 ani”

Compagno nu este singurul fotbalist impus de-a lungul timpului de Adrian Mititelu al FC U Craiova 1948. Fiul patronului a dat și alte exemple din trecut, toți fiind jucători foarte importanți în trecut pentru echipa „albastră”.

ADVERTISEMENT

„Vă dau exemple și de acum 15 ani. Cu Valerică Găman, Ștefan Bărboianu, Silviu Lung junior”, a mai spus Mititelu Jr.

Valerică Găman este acum la Hermannstadt, Silviu Lung junior s-a întors în România și a semnat cu Poli Iași. În ceea ce-l privește pe Ștefan Bărboianu, acesta a ajuns în ligile inferioare, fiind legitimat la CSM Reșița.

ADVERTISEMENT

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA este LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO de la 10:30. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Jucătorii pe care Mititelu i-a forțat la FCU. Unul poate reveni acum!

ADVERTISEMENT