Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Jucătorii pe care Stoichiță i-a remarcat la Craiova. Îi cheamă Edi Iordănescu?

Universitatea Craiova a pierdut cu 2-0 în deplasare la Farul. În ciuda unei prestații modeste a echipei lui Reghecampf, Stoichiță a remarcat câțiva jucători care ar putea ajuta echipa națională.
28.08.2023 | 11:12
Jucatorii pe care Stoichita ia remarcat la Craiova Ii cheama Edi Iordanescu
Pe cine a remarcat Stoichita de la Universitatea Craiova. foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

După o serie de 3 victorii, Universitatea Craiova s-a văzut învinsă în deplasarea de la Farul. Proaspăt întors din Italia, Louis Munteanu a reușit dubla încă din prima repriză, iar partida s-a încheiat 2-0 pentru trupa lui Hagi. Pentru olteni, aceasta a fost prima înfrângere a acestui sezon de Liga I.

Universitatea Craiova nu a avut răspuns la jocul Farului

“Paradoxul situației pentru mine este că eu m-am uitat foarte atent la la Craiova pentru că sunt foarte mulți jucători care poti fi în vizorul echipei naționale. De ce joacă slab? Eu am văzut niște acțiuni sclipitoare la unii dintre jucători aseară. Nefinalizate, într-adevăr. Eu vorbesc individual”, a declarat Mihai Stoichiță.

ADVERTISEMENT

“De mult nu i-am mai văzut arătând atât de rău. Și nu am găsit explicații, îți spun ceva. Rotaru a adus jucători. Ultimul transfer, Houri, fost jucător foarte interesant de la Farul. Nu mă așteptam să văd Craiova jucând atât de slab”, a completat moderatorul FANATIK SUPERLIGA Horia Ivanovici.

Elevii lui Reghecampf, apți pentru a reprezenta naționala

În ciuda unui rezultat dezamăgitor, Universitatea Craiova rămâne o forță a camionatului. Aflată pe locul secund în Liga I, oltenii se pot lăuda cu o forță ofensivă de invidiat. Mai mulți jucători ai echipei lui Reghecampf sunt în vizorul echipei naționale. Pentru România urmează o dublă de foc cu Israel și Kosovo.

ADVERTISEMENT

“Aseară, Craiova a fost fără realizări din punct de vedere al echipei. Dar individual, nu poți să spui că acei jucători nu sunt pregătiți dacă au puterea să ia o minge și să dribleze 3-4 adversari și să ajungă în poziție de finalizare. Și nu unul singur. Screciu, Mitriță, Markovic, Ivan, Bairam.

Păi Bairam a avut o acțiune extraordinară, doar că nu a mai tras la poartă. Nu știu ce se întâmplă acolo, dacă îi iei nu poți să defalchezi jocul doar pe individualitate, n-ai cum. Trebuie să gândeascu mult mai mult și asta e problema lui Reghecampf să își coordoneze grupul ca să nu mai apară doar individualitatea la rampă.

ADVERTISEMENT

Să apară echipa în primul rând, pentru că pe tablea de marchaj scrie Craiova nu Bairam sau Mitriță. Până la urmă importantă este Universitatea Craiova. Important este că are potențial, a demonstrat în meciurile anterioare, dar aseară, probabil că și prestația Farului i-a obligat să fie împărțiți pe individualitate și nu pe grup.

Dacă stai să te gândești Farul a avut foarte multe ocazii de gol, au ajuns de foarte multe ori în fața porții în situatii clare. Subliniez în schimb potența individuala a jucătorilor Craiovei, mi-au plăcut foarte mult prin exprimarea individuală, dar fotbalul este o meserie de grup”, a declarat Mihai Stoichiță.

ADVERTISEMENT

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA este LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO de la 10:30. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Remarcatii lui Stoichita

 

ADVERTISEMENT