Fotbal intern

Jucătorii Universității Craiova, criticați după plecarea lui Bergodi: “Ce tot schimbăm antrenorii”

10.11.2020 | 08:55
Jucatorii Universitatii Craiova criticati dupa plecarea lui Bergodi Ce tot schimbam antrenorii
ADVERTISEMENT

Fotbaliștii de la Universitatea Craiova au fost criticați de Aurică Beldeanu după ce oltenii au înregistrat două înfrângeri cu echipe mai slab cotate. El consideră că jucătorii sunt de vină pentru prestațiile mai puțin bune ale echipei și nu Cristiano Bergodi. 

Aurică Beldeanu (69 de ani), parte importantă a Craiovei Maxima, a fost uimit după ce Cristiano Bergodi (56) și-a anunțat demisia de la CS U Craiova.

ADVERTISEMENT

Ultimele eșecuri ale oltenilor, 0-1 contra Chindiei Târgoviște și Academicii Clinceni, i-au ajuns antrenorului italian. Tehnicianul a spus că demisionează la finalul partidei cu dâmbovițenii, iar Beldeanu crede că nu a fost o decizie bună.

Fotbaliștii Craiovei, trași la răspundere de Beldeanu

Conform acestuia, de vină pentru evoluțiile slabe ale Craiovei sunt fotbaliștii și nu Cristiano Bergodi: „Oarecum m-a surprins demisia lui Bergodi. E greu la fotbal… Fotbalul și carnea de porc sunt două lucruri grele. Am pierdut două meciuri, o rușine de meciuri, și ne-au ajuns ăștia (n.red. – FCSB și CFR) din urmă. Să pierzi acasă cu două echipe de pluton e cam complicată treaba.

ADVERTISEMENT

Nici în jocurile câștigate nu am strălucit, dar nu vreau să vorbesc, că ar fi prea multe de spus. Ca să ți-o spun pe-a dreaptă, dacă ai fotbaliști în echipă ești și tu antrenor. N-ai fotbaliști, ești slab ca antrenor. Ce tot schimbăm antrenorii… Fotbalul se joacă cu fotbaliști”, a spus Beldeanu, potrivit Gds.

Legat de posibilii înlocuitori ai italianului, Beldeanu a declarat: „Nu știu cine vine, nu cunosc. Nu știu nimic de o revenire a lui Papură. Mirel Rădoi e la echipa națională și să stea acolo, să facă ce știe acolo”. 

ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi se află pe lista Universității Craiova

194 de partide și 17 reușite are Aurică Beldeanu pentru echipa din Oltenia în primul eșalon. După demisia lui Cristiano Bergodi, Mirel Rădoi ar putea ajunge pe banca Universității Craiova. Oltenii îl vor pe actualul selecționer al României: “Avem nevoie de o mână forte la echipă!”

Antrenorul Cristiano Bergodi a spus că nu o va mai antrena pe Universitatea Craiova. Italianul s-a dus în Italia unde va sta mai mult timp cu familia pentru că antrenorul are parte de momente dificile pe plan personal. Eșecul din meciul contra Chindiei Târgoviște a generat o mare dezamăgire pentru fanii oltenilor. După această înfrângere, Craiova a pierdut primul loc al clasamentului.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova și-a aflat adversara din Cupa României. Oltenii vor juca pe terenul celor de la Progresul Spartac București.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoşani – U Craiova: 2,07 este cota pentru “peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT