Fotbal intern

Jucătorii Universității Craiova, cumpătați de Revelion. Conducerea a stabilit o „dublă” amicală

02.01.2021 | 08:09
Jucatorii Universitatii Craiova cumpatati de Revelion Conducerea a stabilit o dubla amicala
ADVERTISEMENT

Jucătorii Universității Craiova au fost cumpătați de Revelion, iar trecerea în 2021 i-a prins pe cei mai mulți într-un cadru restrâns. Elevii lui Papură nu au prea mult timp să-și revină după petrecere, deoarece au programată reunirea pe 2 ianuarie, iar oficialii clubului din Bănie au pregătit și două meciuri amicale cu o echipă din campionat.

Oltenii așteaptă ca în noul an să transforme visul titlului în realitate. În vara trecută, Craiova a fost doar la câteva minute de a fi campioana României, dar CFR Cluj s-a impus pe „Ion Oblemenco” în finala campionatului.

ADVERTISEMENT

Știința se află momentan pe locul doi în clasament, la două lungimi în spatele FCSB-ului și la un punct peste clujeni. Totuși, U niversitatea se află pe primul loc în clasamentul fair-play. 

Jucătorii Universității Craiova, cumpătați de Revelion. Petreceri resrânse alături de iubite și prieteni

Fotbaliștii Craiovei au încercat să profite cât au putut de puțina vacanță pe care au avut-o, iar unii dintre „juveții” au mers și pe la munte. Ștefan Vlădoiu și George Cîmpanu au petrecut împreună trecerea dintre ani. Dacă fundașul lateral este om de bază la echipa lui Papură, jucătorul adus de la Botoșani mai are de muncă pentru a deveni titular, existând o concurență mare în ofensiva Universității.

ADVERTISEMENT
  • 11 apariții are Vlădoiu în actualul sezon competițional
  • 2 meciuri a bifat și Cîmpanu în tricoul alb-albastru al Universității Craiova. 
Vlădoiu și Cîmpanu
Ștefan Vlădoiu și George Cîmpanu au petrecut împreună de Revelion.

Andrei Ivan este dorit de FC Argeș pentru un împrumut, însă președintele Sorin Câțu a dezmințit informația pentru FANATIK. Aflat în sânul familiei, atacantul originar din Moreni a postat o imagine prin care a urat „La mulți ani” fanilor.

ADVERTISEMENT
Andrei Ivan
Andrei Ivan speră ca anul 2021 să fie mult mai bun pentru el decât 2020.

Nici Mirko Pigliacelli nu a „scăpat” de zvonurile legate de o plecare din Bănie. Rămâne de văzut dacă portarul va termina și anul viitor aflându-se sub contract cu Universitatea Craiova. Italianul a petrecut trecerea dintre ani alături de familie.

Mirko Pigliacelli a avut-o alături pe iubita sa în noaptea dintre ani.
Mirko Pigliacelli a avut-o alături pe iubita sa în noaptea dintre ani.

Cu prestații foarte bune de când a fost adus în Bănie, Reagy Ofosu speră ca în 2021 să devină unul dintre cei mai importanți fotbaliști ai Craiovei. Germanul a petrecut alături de prieteni de Revelion.

ADVERTISEMENT
Reagy Ofosu
Reagy Ofosu și prietenii săi.

Suporterii olteni nu au ezitat să aducă aminte de visul câștigării campionatului. Astfel, grupul „sUpporters” a postat pe o rețea de socializare o poză cu Amza Pellea, cu referire la echipa favorită.

Amza Pellea
Fanii Universității Craiova și-au pus o dorință în noaptea dintre ani: „Să vină 5-ul”

Conducerea Universității Craiova a  stabilit o „dublă” amicală cu Chindia Târgoviște, formație care a „grăbit” plecarea lui Bergodi

Staff-ul tehnic al Universității Craiova a stabilit ca reunirea echipei să aibă loc pe 2 ianuarie, iar „juveții” vor juca primul meci oficial din 2021 pe 12 ianuarie, de la ora 19:45, cu Sepsi, pe teren propriu. Corneliu Papură, care va avea alături un nou „secund”, pe Octavian Benga, vrea să-și țină în priză elevii, astfel că a cerut ca echipa să joace un joc de verificare.

Astfel, oficialii au luat legătura cu omologii de la Chindia Târgoviște, echipă care i-a grăbit plecarea lui Cristiano Bergodi , atunci când formația lui Emil Săndoi a câștigat pe stadionul „Ion Oblemenco”. De asemenea, târgoviștenii au mai venit în Bănie pentru o „dublă amicală” înainte ca sezonul trecut să fie reluat după pauza provocată de coronavirus.

„Reunirea echipei noastre va avea loc mâine, 2 ianuarie 2021, urmând ca pregătirea să se desfășoare pe plan local. De asemenea, marți vom disputa și o “dublă” amicală în compania echipei Chindia Târgoviște,” stă scris în comunicatul oficial emis de Universitatea Craiova.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – Sepsi: 2,27 este cota pentru “peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT