Sport

Jucătorii Universității Craiova, gest special pentru Ivaylo Petev. Ce au făcut după golurile marcate cu Poli Iași

Gest superb făcut de jucătorii Universității Craiova imediat după golurile înscrise de olteni împotriva celor de la Politehnica Iași.
16.12.2023 | 17:51
Jucatorii Universitatii Craiova gest special pentru Ivaylo Petev Ce au facut dupa golurile marcate cu Poli Iasi
Jucătorii Universității Craiova, alături de Ivalyo Petev. Gestul făcut imediat după gol
ADVERTISEMENT

Mai exact, fotbaliștii s-au dus toți la antrenorul bulgar, căruia i-au dedicat reușitele lui Mitriță și Roguljic, din minutele 30 și 45+1. Astfel, fotbaliștii au vrut să transmită un mesaj clar, că toată lumea este alături de Ivaylo Petev în vestiar.

Jucătorii Universității Craiova, alături de Ivalyo Petev

Se știe că Ivaylo Petev a aflat înainte de meci că tatăl său a murit, lucru dezvăluit de FANATIK în exclusivitate în urmă cu câteva ore. Șocul este mare pentru antrenorul bulgar, care nu se aștepta niciodată la o astfel de veste teribilă.

ADVERTISEMENT

Așadar, antrenorul a fost consolat de fotbaliștii săi, care au încercat să-i facă ziua puțin mai bună, după vestea șoc primită în cursul zilei. Conform surselor FANATIK, Ivalyo Petev va pleca în Bulgaria imediat după finele partidei dintre Universitatea Craiova și Politehnica Iași.

În aceste condiții, vizibil îngândurat pe bancă, antrenorul bulgar va fi nevoit să rateze pregătirea partidei dintre Universitatea Craiova și UTA Arad, ultima din acest an, care se va disputa la Cluj, pe Cluj-Arena, stadionul Universității Cluj.

ADVERTISEMENT
Bucurie fotbaliști
Bucurie fotbaliști

Antrenorul bulgar al Universității Craiova este șocat mai ales că tatăl său nu știa să aibă probleme de sănătate, deci vestea morții a venit subit și neașteptat. Extrem de afectat, Ivaylo Petev va pleca în Bulgaria pentru a participa la înmormântare și, cel mai probabil, se va întoarce la timp pentru a sta pe bancă în meciul din deplasare cu UTA Arad.

Înainte de partida cu Politehnica Iași, Ivalyo Petev anunța că nicio echipă din lume nu poate să câștige 40 de meciuri din 40, însă așteaptă din partea jucătorilor săi determinarea necesară care să ducă cele trei puncte în Oltenia. Asta, în condițiile în care Politehnica Iași nu este tocmai un adversar facil.

ADVERTISEMENT

”E clar că nu putem să câştigăm 40 de meciuri din 40, multe cluburi mari din lume nu reuşesc asta. Sigur că nici jucătorii nu se simt foarte bine după această înfrângere, de asta spun că trebuie să reacţionăm bine şi să ne revanşăm.

În meciul trecut am primit două goluri foarte uşor, lucru care a făcut diferenţa în final. Aşa că de la meciul care urmează trebuie să ne străduim şi să fim mai convingători în apărare”, au fost cuvintele lui Ivaylo Petev.

ADVERTISEMENT

Cel puțin după primele 45 de minute de joc, momentul în care Craiova conducea cu 2-0, elevii lui Petev au dat dovadă că au înțeles ce le cere antrenorul, astfel că echipa fanion a Olteniei a urcat în clasament pe locul secund, cu 35 de puncte, cu 2 peste CFR Cluj și cu 3 sub liderul FCSB.

ADVERTISEMENT
1,83 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „1x” la meciul UTA Arad - Universitatea Craiova