Sport

Jucătorul cerut de Gigi Becali afară din echipă la Universitatea Craiova, absent la derby-ul cu FCU. A luat galben cu Rapid

Ivaylo Petev a pierdut un jucător important pentru derby-ul FCU - Universitatea Craiova. Acesta va fi suspendat după ce a fost avertizat la partida cu Rapid.
04.03.2024 | 21:46
Jucatorul cerut de Gigi Becali afara din echipa la Universitatea Craiova absent la derbyul cu FCU A luat galben cu Rapid
Ivaylo Petev a pierdut un jucător important pentru derby-ul FCU - Universitatea Craiova. Acesta va fi suspendat după ce a fost avertizat la partida cu Rapid. Sursă foto: Răzvan PĂSĂRICĂ/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Oltenii lui Mihai Rotaru au dat piept cu giuleștenii pe stadionul ”Ion Oblemenco”. A fost un duel interesant atât pe teren, cât și în peluze, acolo unde fanii celor două formații au făcut spectacol.

Un jucător de la Universitatea Craiova, suspendat cu FCU

Universitatea Craiova a primit vizita Rapidului în etapa a 29-a, penultima a sezonului regulat din SuperLiga, dar o parte dintre jucătorii din Bănie au fost nevoiți să intre pe teren și cu gândul la duelul din runda următoare cu FCU.

ADVERTISEMENT

Și asta pentru că erau la un un singur cartonaș galben de suspendare și astfel puteau rata marele derby al Olteniei. De acest pericol nu a scăpat mijlocașul Lyes Houri, care a fost avertizat în minutele de prelungire ale primei reprize cu Rapid.

Jucătorul francez de 28 de ani, care a și fost schimbat în minutul 65 cu georgianul Anzor Mekvabishvili, nu va fi prezent la duelul cu FCU Craiova, programat duminică, 10 martie, de la ora 20:45, în ultima etapă a sezonului regulat.

ADVERTISEMENT

Becali l-a cerut pe Ivan în locul lui Houri

Patronul FCSB, Gigi Becali, nu este încântat de evoluțiile pe care le are Lyes Houri la Universitatea Craiova și i-a transmis lui Mihai Rotaru înaintea întâlnirii cu Rapid să-l titularizeze pe Andrei Ivan în locul francezului.

”Craiova îi bate pe Rapid dacă joacă cu Ivan în locul lui Houri, dacă nu… Eu sunt Becali, pot să le spun altora cum să joace. Bine, cu Rotaru îmi permit”, a declarat Becali, după victoria obținută de FCSB în fața Petrolului.

ADVERTISEMENT

Nu a fost prima dată în ultimele zile când patronul liderului a vorbit despre primul ”11”pe care oltenii ar trebui să-l folosească împotriva Rapidului. În urmă cu trei zile, la FANATIK SUPERLIGA, Becali chiar i-a făcut echipa omologului său din Bănie.

“I-am transmis echipa pe care să o facă. I-am scris lui Rotaru: «Dacă vrei să nu te bată nimeni, să joci cu Screciu şi Creţu la mijloc, Ivan, Mitriţă, Baiaram şi Markovic în atac. Gata!»

ADVERTISEMENT

Chiar dacă aceştia sunt valoroşi, nu are fundaş central şi fundaş dreapta. Are 7 jucători foarte buni, nu știe să-i așeze. O să iau campionatul, nu poate nimeni să mă întreacă pe mine”, a spus Becali.

ADVERTISEMENT
Tags:
Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,05 este cota pentru „peste 2,5 goluri” la meciul FCU Craiova - Universitatea Craiova