Sport

Mesajul fanilor olteni pentru rivala din oraș. Câți spectatori sunt în tribune la derby-ul Universitatea Craiova – Rapid. Update

„Arde” Bănia înaintea derby-ului Universitatea Craiova - Rapid București. Câți suporteri sunt așteptați pe stadionul „Ion Oblemenco”.
04.03.2024 | 21:16
Mesajul fanilor olteni pentru rivala din oras Cati spectatori sunt in tribune la derbyul Universitatea Craiova  Rapid Update
Spectacol în tribune la derby-ul Universitatea Craiova - Rapid. Foto: Fanatik
ADVERTISEMENT
04-03-2024
18:05

Peluza Nord, mesaj cu trimitere la meciul contra rivalei din Craiova

Fanii Universității Craiova de la Peluza Nord au afișat un mesaj cu referire la meciul din etapa viitoare contra rivalei din oraș, FC U Craiova.

“Duminică, toți la Nord!”, au scris ultrașii pe un banner afișat la peluză.

15.300 de spectatori sunt în total pe stadionul “Ion Oblemenco” la meciul Universitatea Craiova – Rapid.

Fanii Universității Craiova de la Peluza Nord au afișat un mesaj cu referire la meciul din etapa viitoare contra rivalei. Foto: Fanatik

 

04-03-2024
17:48

Fanii rapidiști, alături de echipă la Craiova

Aproximativ 500 de suporteri rapidiști au luat loc în peluză la meciul cu Universitatea Craiova. 

Fanii giuleștenilor își susțin echipa la o partidă extrem de importantă. Rapid speră să câștige pentru a păstra distanța de 10 puncte față de FCSB înaintea meciului direct din ultima etapă a sezonului regulat.

suporteri rapid-universitatea craiova
Aproximativ 500 de suporteri rapidiști au luat loc în peluză la meciul cu Universitatea Craiova. Foto: Fanatik

Există un interes major din partea suporterilor „alb-albaștrii” pentru derby-ul Universitatea Craiova – Rapid București. FANATIK a aflat în exclusivitate că în jur de 17.000 de spectatori sunt așteptați pe stadionul „Ion Oblemenco” la ora confruntării.

„Arde” Bănia! Câți suporteri sunt așteptați la derby-ul Universitatea Craiova – Rapid

Etapa cu numărul 29 găzduiește derby-ul dintre Universitatea Craiova și Rapid, care este programat luni, de la ora 20:00. „Alb-albaștrii” sunt concentrați la maxim pentru a câștiga cele trei puncte, iar Ivailo Petev are un mesaj clar pentru rivalele din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a câștigat ultimele două confruntări din SuperLiga și sunt deja calificați în play-off, la fel ca și Rapid București. Cererile pentru biletele la derby-ul cu giuleștenii au crescut în ultimele zile după 3-2 cu Petrolul Ploiești.

FANATIK a aflat în exclusivitate că aproximativ 17.000 de suporteri sunt așteptați pe stadion la derby-ul cu Rapid București. Numărul spectatorilor ar putea crește, ținând cont că doamnele și domnișoarele au acces liber pe „Ion Oblemenco”.

ADVERTISEMENT

Există o diferență de șase puncte între Universitatea Craiova și Rapid București, însă „alb-albaștrii” își doresc să se apropie în clasament de trupa lui Bergodi. În etapa următoare oltenii vor da peste FC U Craiova 1948, care traversează o perioadă dificilă și încă nu are un antrenor pe bancă.

„Nu s-a terminat campionatul, se poate întâmpla orice”

Lupta pentru primele poziții nu s-a încheiat, iar acest lucru a fost subliniat și de către Ivailo Petev. Antrenorul bulgar speră să redreseze situația din clasament a Universității Craiova și să încheie sezonul 2023-2024 din SuperLiga pe podium.

ADVERTISEMENT

„O să jucăm cu o echipă destul de bună din liga noastră, care a investit foarte mult în transferuri. Sper să fie un meci bun, ceea ce trebuie să facem este să continuăm să îmbunătățim jocul nostru. Jucăm pentru cele trei puncte.

Nu s-a terminat campionatul, în fiecare meci avem scopul de a câștiga. În ultimele patru meciuri am arătat un joc bun și continuăm să ne dezvoltăm individual, dar și ca echipă. Fiecare echipă are un scop, scopul nostru este să câștigăm mâine.

ADVERTISEMENT

Mai sunt multe meciuri până la final și este posibil să se întâmple orice. Fotbalul este o minune, se poate întâmpla orice. Visăm să câștigăm în fiecare meci, asta este scopul nostru. O să vedem unde ne clasăm în mai.

„Atmosfera de la noi tot timpul a fost bună, indiferent că înainte am mai avut niște momente grele. Campionatul este foarte lung și orice echipă poate să intre în situații de genul ăsta. Este normal și logic ca după victorii să ne simțim mai bine, așteptăm meciul”, a declarat Petev.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,15 este cota pentru „total goluri Universitatea Craiova: peste 1,5” la meciul Universitatea Craiova - Rapid