Sport

Gigi Becali i-a făcut echipa lui Rotaru pentru derby-ul U Craiova – Rapid: ”Cu Houri nu îi bați”. Ce jucător a cerut titular

Gigi Becali a vorbit despre meciul U Craiova - Rapid și a prezis că oltenii se vor impune dacă Mihai Rotaru va folosi un anumit jucător.
03.03.2024 | 23:45
Gigi Becali ia facut echipa lui Rotaru pentru derbyul U Craiova  Rapid Cu Houri nu ii bati Ce jucator a cerut titular
Gigi Becali a vorbit despre meciul U Craiova - Rapid și a prezis că oltenii se vor impune dacă Mihai Rotaru va folosi un anumit jucător. Sursă foto: Gică FLUȘTER/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

FCSB s-a impus în fața Petrolului, scor 1-0, și s-a distanțat la 13 puncte în clasament față de giuleșteni și la 14 de CFR Cluj. ”Roș-albaștrii” sunt mari favoriți la câștigarea titlului în actualul sezon.

Gigi Becali i-a cerut lui Rotaru să titularizeze un jucător în U Craiova – Rapid

Chiar dacă în mai multe rânduri a afirmat că adevărata contracandidată la titlu a echipei sale este CFR Cluj, Gigi Becali vrea ca giuleștenii să se împiedice în partida U Craiova – Rapid și i-a cerut lui Mihai Rotaru să-l bage pe Andrei Ivan titular.

ADVERTISEMENT

”Craiova îi bate pe Rapid dacă joacă cu Ivan în locul lui Houri, dacă nu… Eu sunt Becali, pot să le spun altora cum să joace. Bine, cu Rotaru îmi permit”, a declarat Becali, la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

Nu este prima dată în ultimele zile când patronul de la FCSB a vorbit despre primul ”11”pe care oltenii ar trebui să-l folosească împotriva rapidului. În urmă cu două zile, la FANATIK SUPERLIGA, Becali chiar i-a făcut echipa omologului său din Bănie.

ADVERTISEMENT

“I-am transmis echipa pe care să o facă. I-am scris lui Rotaru: «Dacă vrei să nu te bată nimeni, la mijloc să joc cu Screciu şi Creţu la mijloc, Ivan, Mitriţă, Baiaram şi Markovic în atac. Gata!»

Chiar dacă aceştia sunt valoroşi, nu are fundaş central şi fundaş dreapta. Are 7 jucători foarte buni, nu știe să-i așeze. O să iau campionatul, nu poate nimeni să mă întreacă pe mine”, a spus Becali.

ADVERTISEMENT

Becali l-a luat la mișto pe Rotaru

Gigi Becali se pregătește să sărbătorească titlul cu FCSB, însă Mihai Rotaru este de părere că ”roș-albaștrii” vor avea o misiune grea. Patronul de la FCSB a avut un răspuns dur pentru acționarul Universității Craiova la FANATIK SUPERLIGA.

”Dacă mă iau după ce îmi transmite Rotaru care e la 16 puncte, atunci chiar sunt idiot. Am 10 puncte de locul doi și 16 puncte de Mihai Rotaru, care m-a sunat înainte să înceapă campionatul și mi-a zis: «Anul ăsta e rândul meu, tu locul doi».

ADVERTISEMENT

Tu nu vezi că nici doi, nici trei, nici patru nu poți să prinzi. Abia prinzi locul patru și vorbești de fotbal. Bă, Mihăiță…”, a fost reacția ironică a Becali la FANATIK SUPERLIGA la adresa lui Rotaru.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,65 este cota pentru „ambele marchează” la meciul Universitatea Craiova - Rapid