Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Jucătorul Craiovei pe care Sorin Cârțu nu-l mai suportă. „Nu e profesionist!”

Andrei Ivan a devenit, dintr-un lider la Craiova, un jucător care nu se mai regăsește.
26.09.2023 | 17:10
Jucatorul Craiovei pe care Sorin Cartu nul mai suporta Nu e profesionist
Jucătorul Craiovei pe care Sorin Cârțu nu-l mai suportă. „Nu e profesionist!” FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Andrei Ivan nu se mai regăsește. Jucătorul a devenit un inamic public al fanilor, după ce a început să joace din ce în ce mai slab. Sorin Cârțu crede că atitudinea este problema lui.

Andrei Ivan, probleme la Craiova

Andrei Ivan nu se mai regăsește, iar cifrele din acest sezon demonstrează asta: în 10 meciuri jucate, trei goluri și cinci pase de gol. Jucătorul revenit la Craiova în 2019 pare că nu mai este capabil să joace la acest nivel.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu crede că acesta se simte nedreptățit și din acest motiv nu poate să se mai impună la Craiova, spunând că acesta are o atitudine greșită.

Fostul președinte al clubului nu înțelege lipsa de motivare, având în vedere că Mihai Rotaru l-a ajutat pe acesta să plece din Rusia, unde nu făcea față, plătind 1.5 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

E frustrare, e frustrare mare. Atitudinea lui când intră pe teren, el nu încearcă să schimbe atitudinea antrenorului sau gândirea oamenilor vis-a-vis de el, el se închide în el și își ia o atitudine de blazare.

El și când intră, și când iese, se simte neîndreptățit. Nu e profesionist. Și etapa trecută a fost rezervă. Este cea mai mare greșeală a lui, să intre într-o formă de blazare, dezinteres. Prin multe exemple poți să îi dai caracteristica de egocentrist.

ADVERTISEMENT

Ivan, noi spunem că el se consideră neîndreptățit, el nu are voie să se considere neîndreptățit. A fost foarte sprijint. Când a dat chix, Rotaru a renunțat la 1.5 milioane ca să îl aducă înapoi. În România e ca și cum un patron cumpără un jucător cu 1.5 milioane. L-a adus, l-a recapacitat.

De ce să te simți neîndreptățit? Ți-am dat contract până în 2027, din 2023 a semnat pe cinci ani. Tu trebuie să muncești și în toate acțiunile pe care le faci, apărătorul nu are voie să știe pe ce picior driblezi tu. Este o vină a lui că este contrat pe apărători. Face dribling doar pe piciorul drept. De ce să nu pot să fac și cu stângul?”, a spus Sorin Cârțu.

ADVERTISEMENT

256 de meciuri, 67 de goluri și 37 de pase de gol a adunat Andrei Ivan pentru Universitatea Craiova. Kuban Krasnodar și Rapid Viena sunt echipele pentru care a mai jucat.

HORIA IVANOVICI te așteaptă la FANATIK SUPERLIGA, în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, doar pe FANATIK.RO. De la ora 17:00, pe Facebook și Youtube, are loc reluarea.

Andrei Ivan, certat de Sorin Cârțu

ADVERTISEMENT