Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Analiză dură a lui Mitriță și Ivan după FCSB – U Craiova 3-0: “Nici pe ăștia nu îi iei la mână”

După înfrângerea grea în fața celor de la FCSB, jucătorii de la Universitatea Craiova au fost certați.
03.09.2023 | 11:45
Analiza dura a lui Mitrita si Ivan dupa FCSB  U Craiova 30 Nici pe astia nu ii iei la mana
Mitriță și Ivan, analizați dur de Vivi Răchită. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a fost învinsă fără drept de apel de FCSB, scor 3-0, în Ghencea. Oltenii nu au avut șanse în fața liderului, care a dominat partida din primul până în ultimul minut.

Mitriță și Ivan, certați

În ziua meciului, Edi Iordănescu a anunțat jucătorii care vor face parte din lotul echipei naționale pentru duelurile cu Israel și Kosovo, iar vedetele Craiovei, Ivan și Mitriță, nu au prins lotul.

ADVERTISEMENT

Vivi Răchită crede că cei doi aveau aseară ocazia perfectă să îi arate lui Edi Iordănescu că a greșit când nu i-a convocat pe aceștia, dar nu au reușit asta, dimpotrivă, i-au arătat că a luat decizia corectă.

Faze de atac, ce să spun… Toată lumea spunea că e nedreptate că nu au fost chemați la națională. Aseară puteau să îi răspundă lui Iordănescu, dar nu făcând un meci foarte slab, amândoi.

ADVERTISEMENT

Primele două goluri de unde au plecat? Nu am înțeles ce a căutat Mitriță foarte jos. Să vină în 30 de metri, să ia el mingea. I-a- prins pe FCSB fără Chiricheș, fără Coman, fără Pantea. Trebuiau să fie mai răi, să îi arate lui Edi că a greșit”, a spus Vivi Răchită, la FANATIK SUPERLIGA.

Andrei Ivan, distrus după meci

Vedeta Craiovei, Andrei Ivan, nu și-a găsit cuvintele după meciul cu FCSB, spunând că echipa a luat trei goluri așa cum nu a luat niciodată. El spune că la intrarea în vestiar, la pauză, nimeni nu știa ce s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

Nu-mi găsesc cuvintele, am luat trei goluri ca niciodată, în repriza a doua am ieșit la joc și ne-am creat câteva ocazii dar n-am reușit să marcăm. Ne îngrijorează, dar sperăm ca de la următorul meci să marcăm și noi.

Am pierdut foarte repede mingea, degeaba am avut posesie dacă n-am marcat. Chiar nu pot să-mi dau seama. Primele reprize foarte slabe (n.r. – comparație cu meciul cu Farul Constanța).

ADVERTISEMENT

Când am intrat în vestiar la pauză nu-mi venea să cred. Nu știam ce s-a întâmplat! A vorbit Mister cu noi și am ieșit cu altă față“, a declarat Andrei Ivan, la finalul meciului din Ghencea.

FANATIK SUPERLIGA este live pe FANATIK.RO luni, marți și vineri, de la ora 10:30 și în reluare pe Facebook și Youtube, de la ora 17:00.

Mitriță și Ivan, certați după meciul cu FCSB

ADVERTISEMENT