Sport

Jucătorul cu care FCSB a dat lovitura: „Un câștig foarte mare!”

Marius Șumudică a vorbit despre FCSB, lăudând echipa lui Gigi Becali pentru transferurile făcute în perioada de mercato de vară.
04.07.2023 | 00:17
Jucatorul cu care FCSB a dat lovitura Un castig foarte mare
Marius Șumudică e de părere că FCSB a dat lovitura prin transferul sud-africanului Ngezana. foto: Facebook FCSB
ADVERTISEMENT

Fostul antrenor al lui Al Raed este de părere că vicecampioana României nu a luat cantitate, ci calitate, dezvăluind și ce i-a spus un fost jucător despre Siyabonga Ngezana, fundașul sud-african al „roș-albaștrilor”.

Marius Șumudică, laude pentru FCSB

Marius Șumudică a vorbit despre transferurile făcute de FCSB, lăudând strategia lui Gigi Becali de a aduce puțini jucători, dar de mare calitate, vorbind și despre ce dorește să facă în viitor:

ADVERTISEMENT

„ E o problemă că m-au și blocat, acum echipele încep pregătirile, nu am unde să merg. Mai aștept 2-3 luni și poate se ivesc oferte din Turcia, unde mi-am făcut un nume bun sau Arabia.

M-aș duce să mă bat la o echipă care vrea trofee dacă mă întorc în România. Mie campionatul din România mi s-a părut anul trecut într-o scădere mare. Eu nici acum nu înțeleg cum FCSB-ul a pierdut campionatul”.

ADVERTISEMENT

„FCSB-ul n-a luat cantitate, a luat calitate. Eu am informații de la un jucător din Franța, care îl știe pe Ngezana, că acesta va fi un câștig foarte mare pentru fotbalul din România.

Ce să fac la Palat? Nu se pune problema. Scoate-mă din ecuația asta, e Charalambous acolo. Momentan mă gândesc să plec din nou în străinătate, dacă nu și România e o variantă, dar vom vedea”, a mai spus Marius Șumudică, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Câștigi talie cu Djokovic, Olaru aleargă de mănâncă pământul!”

„Câștigi talie cu Djokovic, Olaru aleargă de mănâncă pământul. Eu consider că cel mai bun număr 6 de la noi din țară e Șut. Și Pantea e bun! Unde îl mai pui și pe Tavi Popescu?

Ai 4 pe aceeași poziție. Pe Băluță poți eventual să-l joci și ca 9 fals. FCSB nu trebuie luați în calcul că după 60 de minute era 2-2 în amicalul cu Anderlecht, după care au băgat copii”, a continuat Marius Șumudică.

ADVERTISEMENT

„Acum chiar nu știu să spun cine ar câștiga campionatul. Și nu e vorba că s-a întărit campionatul, ci, dimpotrivă, campionatul a început să fie mai slab, din păcate”, a mai spus Marius Șumudică.


  • 3,05 este cota Betano pentru pronosticul „2 solist și peste 1,5 goluri” la meciul FC U Craiova – FCSB

ADVERTISEMENT