Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Jucătorul pe care Victor Angelescu l-a lăudat după CFR – Rapid 0-1. „Merita să aibă acest meci. Acum avem soluții”

Victor Angelescu l-a lăudat pe Iulian Cristea după CFR Cluj - Rapid, scor 0-1, care l-a înlocuit pe Cristi Săpunaru în derby-ul din Gruia.
11.02.2024 | 13:05
Jucatorul pe care Victor Angelescu la laudat dupa CFR  Rapid 01 Merita sa aiba acest meci Acum avem solutii
Jucătorul pe care Victor Angelescu l-a lăudat după CFR – Rapid 0-1. „Merita să aibă acest meci. Acum avem soluții”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Iulian Cristea l-a făcut uitat pe Cristi Săpunaru în derby-ul CFR Cluj – Rapid București, iar Victor Angelescu l-a lăudat pe stoperul transferat de la FCSB. Și analiștii FANATIK SUPERLIGA au avut cuvinte de laudă pentru fundașul central al grupării de sub Podul Grant.

Jucătorul pe care Victor Angelescu l-a lăudat după CFR – Rapid 0-1. „Merita să aibă acest meci. Acum avem soluții”

Cristi Săpunaru s-a accidentat în derby-ul cu CFR Cluj, iar Cristiano Bergodi s-a văzut nevoit să îl înlocuiască pe capitanul giuleștenilor. Locul lui a fost luat de către Iulian Cristea, care a făcut o partidă excelentă în Gruia și a fost lăudat de Victor Angelescu.

ADVERTISEMENT

„A intrat foarte bine, a jucat bine. Este un jucător pe care l-am dorit, un jucător bun și cred, așa cum am spus-o, că avem un lot extrem de valoros și numeros și oricine poate să suplinească pe oricine. Mă bucur pentru el, merita să aibă acest meci”, a spus Victor Angelescu.

Robert Niță i-a transmis felicitări lui Iulian Cristea pentru modul în care s-a prezentat cu CFR Cluj și anunță că Rapid are soluții bune pe bancă: „Cristea trebuie felicitat pentri că vine după o perioadă în care pierde echipa, probabil nici din punct de vedere moral nu era foarte bine, dar intră și o face foarte, foarte bine.

ADVERTISEMENT

Niciunui jucător nu îi convine, vii cu speranțe de la FCSB și joci la început, se schimbă lucrurile. Mă uitam aseară pe bancă și în momentul de față, Bergodi are de unde alege. Indiferent de post, accidentări și evoluția scorului. 

Florin Gardoș: „Merită felicitat. Mi-a părut rău când a plecat de la FCSB”

Florin Gardoș este unul dintre admiratorii lui Iulian Cristea și cere răbdare din partea oamenilor cu stoperul român. Acesta a revenit în sezonul trecut după o ruptură de ligamente încrucișate, care l-a ținut în afara terenul mai multe luni.

ADVERTISEMENT

„Mi-a plăcut și mie. A punctat și Robert treaba asta, este greu să intri după ce nu joci o perioadă, nu ești în ritm de joc. Lumea are așteptări mereu, niciodată nu o să înțeleagă nimeni că nu ai jucat o perioadă și ai circumstanțe.

Lumea se așteaptă să ai evoluții bune din prima și chiar s-a întâmplat lucrul ăsta aseară și este unul dintre motivele pentru care Rapid a câștigat. Am stabilit că CFR nu a făcut un joc extraordinar, dar au pus presiune, au avut posesie, dar s-au lovit de zidul Rapidului.

ADVERTISEMENT

Merită felicitat Cristea, am spus că îmi când s-a transferat că îmi pare rău că pleacă. A fost bun și când a plecat (n.r. de la FCSB) am zis că îmi pare rău pentru că el înainte de accidentare era om de echipă națională, ceea ce e mare lucru.

Sigur că odată ce ai accidentarea asta și stai opt, nouă luni îți trebuie trebuie atât să fii la același nivel”, a spus Florin Gardoș la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care poate fi urmărită live doar pe site-ul FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

Ce a spus Iulian Cristea după CFR Cluj – Rapid 0-1: „Peste o lună nu mai știe nimeni cum a jucat, rămân cele trei puncte”

„Este o victorie foarte importantă, am învins CFR-ul. Importante erau cele trei puncte pentru asta am venit aici, să plecăm cu toate cele trei puncte acasă și să ne menținem acolo sus. Ne dorim să continuăm pe acest drum și pe dorim să întrăm în play-off cu cât mai puține puncte distanță față de FCSB.

Eram nepregătit, nu mă așteptam. Mă bucur că am reuțit să intru, să îmi ajut echipa să nu primim gol. Importante sunt victoriile, nu contează cum câștigi. Important este să strângi cele trei puncte, alea rămân în clasament pentru că peste o lună nu mai știe nimeni cum am jucat cu x sau cu y, rămân cele trei puncte.

Nu doar gândurile voastre, ci și ale noastre. Ne dorim la fiecare meci să dăm totul și să scurtăm diferența de puncte. Nu trebuie să intră relaxați, orice meci este foarte greu, ați văzut că am câștigat la limită cu Craiova și celelalte meciuri.

Important este să câștigăm, în Giulești este o atmosferă senzațională. Îi așteptăm pe spectatori să vină într-un număr cât mai mare și cu ajutorul lor să câștigăm tot la o diferență de un gol. Arătăm bine pe teren și victoriile aduce lumea pe stadion”, a declarat Cristea.

Fostul stelist, ONE MAN SHOW pentru Rapid in VICTORIA cu CFR Cluj

ADVERTISEMENT