Sport

Cristi Săpunaru și Răzvan Onea au ieșit accidentați din meciul cu CFR Cluj! Prima reacție a căpitanului Rapidului. Exclusiv

CFR Cluj și Rapid s-au întâlnit în etapa a 25-a din Superliga, pe stadionul din Gruia, iar giuleștenii s-au impus cu 1-0 după golul lui Damjan Djokovic.
11.02.2024 | 00:13
Cristi Sapunaru si Razvan Onea au iesit accidentati din meciul cu CFR Cluj Prima reactie a capitanului Rapidului Exclusiv
Probleme mari la Rapid! Cristi Săpunaru și Răzvan Onea au ieșit accidentați din meciul cu CFR Cluj!
ADVERTISEMENT

Ambele formații se aflau la egalitate de puncte înaintea acestei etape, câte 42, și ocupau locurile 2 și 3, la 9 lungimi în spatele liderului FCSB. Acum, giuleștenii s-au apropiat la 6 puncte de lider.

Probleme mari la Rapid! Cristi Săpunaru și Răzvan Onea au ieșit accidentați din meciul cu CFR Cluj!

După primele 45 de minute, Rapid a intrat la vestiare cu un avantaj minim, după golul lui Damjan Djokovic. Totuși, în prima repriză giuleștenii au primit și o veste foarte proastă.

ADVERTISEMENT

Cristian Săpunaru (39 de ani) a ieșit accidentat în minutul 16, după un duel cu atacantul gazdelor Bîrligea. Jucătorul ardelenilor l-a doborât pe căpitanul giuleștenilor și acesta din urmă a cerut schimbare după ce a resimțit dureri la ceafă.

În locul lui Săpunaru a fost introdus Iulian Cristea, iar banderola de căpitan a ajuns pe brațul lui Alexandru Albu, fostul jucător de la UTA și Concordia Chiajna.

ADVERTISEMENT

„Mi s-a blocat gâtul”, a declarat Cristian Săpunaru pentru FANATIK.

Dar ghinionul echipei lui Cristiano Bergodi nu s-a oprit aici. În partea a doua, în minutul 53, Răzvan Onea a cerut și el schimbare, după ce a resimțit probleme musculare. În locul acestuia a intrat Braun.

CFR Cluj – Rapid, echipele de start:

CFR Cluj: Sava – Mogoș, M. Ilie, Boben, Cr. Manea – Muhar, Keita, Tachtsidis – C. Deac, Bîrligea, Otele
Rezerve: Hindrich, Bălgrădean – Camora, Ajeti, Kresic, Mamic, R. Filip, Fica, El Kaddouri, Serebe, Michael
Antrenor: Adrian Mutu

ADVERTISEMENT

Rapid: Aioani – Onea, Săpunaru, Iacob, Borza – Al. Albu, Djokovic – Krasniqi, Burmaz, Papeau – Rrahmani
Rezerve: Drăghia – I. Cristea, Braun, Dr. Grigore, Hromada, Oaidă, Cîrjan, Bamgboye, Hasani, Petrila, El Sawi, Ioniță II
Antrenor: Cristiano Bergodi

Sebastian Colțescu din București conduce brigada de arbitri de la CFR Cluj – Rapid, iar la cele două linii sunt Ovidiu Artene (Vaslui) și Daniel Mitruți (Craiova).

ADVERTISEMENT

Rezervă este Iulian Dima, arbitru care este rudă cu Marius Ianuli, team managerul celor de la FCSB. În cabina VAR se află Sorin Costreie, în timp ce arbitrul AVAR este Szabolc Kovacs (Carei).

ADVERTISEMENT