Sport

Jucătorul surpriză care o poate duce pe FCSB în grupele europene: „E diabolic!”

Dumitru Dragomir este de părere că FCSB poate să aibă un jucător surpriză care o poate duce în grupele europene în toamnă.
20.04.2024 | 15:47
Jucatorul surpriza care o poate duce pe FCSB in grupele europene E diabolic
Jucătorul surpriză care o poate duce pe FCSB în grupele europene: „E diabolic!”. Sursa foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a vorbit la MAX Profețiile lui Mitică, emisiune care este live în fiecare zi de luni, de la ora 13:00 pe site-ul FANATIK.RO, despre jucătorul surpriză care o poate duce pe FCSB în grupele europene.

Cine este jucătorul problemă în care Mitică Dragomir își pune baza: „Este diabolic”

Jucătorul în care fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, își pune baza este nimeni altul decât David Miculescu, atacantul celor de la FCSB care a avut un aport important în victoria obținută de formația din București în fața contracandidatei CFR Cluj, scor 1-0.

ADVERTISEMENT

„Eu dacă aș fi Gigi Becali nu aș mai cumpăra niciun vârf de atac și aș juca cu Miculescu. Din punct de vedere, jucătorul ăsta este diabolic.

Pe onoarea mea că n-am vorbit cu Gigi Becali despre el, eu n-am mai vorbit cu Gigi de cel puțin două luni. Îi ajunge golurile pe care le-a dat până acum la FCSB.

ADVERTISEMENT

El e un fotbalist care creează spații ca niciun alt jucător în campionatul nostru. Pe cuvântul meu de onoare că nu există așa fotbalist în campionatul nostru”, a declarat fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, la MAX Profețiile lui Mitică.

Dumitru Dragomir: „David Miculescu nu are cum să crească dacă tot dai în el”

„Corleone”, așa cum mai este poreclit omul de afaceri, este de părere că atacantul celor de la FCSB, David Miculescu, nu are cum să crească dacă este criticat în presă și nu este lăsat în pace să-și facă treaba.

ADVERTISEMENT

Cum se poate să mă bănuiești că am aș minți când vin la emisiune? Păi mă văd ăia și mă înjură de mă spurcă. La grupul meu de seară sunt 30 de inși și 31 se uită la emisiunea asta.

Mă fac ăștia în toate felurile dacă mint ceva. Miculescu o să fie marea revelație sezonul viitor. A început să intre în relațiile de joc.

ADVERTISEMENT

Și ce dacă nu dă gol? Se ocupă alții cu asta, el creează spații pentru alții. A dat niște pase aseară…El este în creștere pentru că nu a jucat. Daca dai într-una în el, logic că nu poate să crească”, a mai declarat „Corleone” la MAX Profețiile lui Mitică.

Jucătorul surpriză care o poate duce pe FCSB în grupele europene: „E diabolic!”

ADVERTISEMENT