Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Jucătorul surpriză convocat de Edi Iordănescu: “Face diferenţa! Nu puteam să îl pierdem”

Cine este jucătorul surpriză care a fost convocat de Edi Iordănescu la naționala României pentru duelurile cu Belarus și Andorra din preliminariile Euro 2024.
09.10.2023 | 22:14
Jucatorul surpriza convocat de Edi Iordanescu Face diferenta Nu puteam sa il pierdem
Cine este jucătorul surpriză convocat de Edi Iordănescu la naționala României. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

România caută prima calificare după o pauză de opt ani la un turneul final. Următoarele opriri pentru „tricolori” sunt la meciurile cu Belarus (12 octombrie) și Andorra (15 octombrie) din preliminariile Euro 2024. Edi Iordănescu a anunțat lotul pentru „dubla” din această săptămână, iar convocarea lui Denis Drăguș reprezintă una dintre surprize.

Jucătorul surpriză convocat de Edi Iordănescu: “Nu puteam să îl pierdem”

Denis Drăguș a fost convocat la naționala României în absența lui George Pușcaș, care este suspendat pentru meciul cu Belarus, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. Împrumutat de Standard Liege la Gaziantep până la finalul sezonului, Denis Drăguș a adunat 5 apariții în tricoul naționalei, reușind să înscrie de două ori.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, este convins că Denis Drăguș ar putea face diferența la naționala României. Oficialul de la Casa Fotbalului a povestit un episod în care atacantul l-a impresionat.

„Un jucător tânăr. Îmi aduc aminte un meci în care era încă foarte tânăr, un meci cu Serbia, 2-2 la Belgrad. Un jucător care m-a impresionat la vremea respectivă.

ADVERTISEMENT

L-a băgat Contra, nu știu câți ani avea, 19 ani. Nu poți să pierzi un astfel de jucător, mai ales dacă joacă bine din ce am înțeles eu. 

„Face diferența! Este un moment pe care trebuie să-l speculezi”

Un jucător care face diferența la momentul actual la echipa lui. Dacă o va face și la echipa națională o să vedem. În funcție de cum va fi, dacă Edi îl folosește.

ADVERTISEMENT

Asta nu este construcție pentru viitor este un moment pe care trebuie să-l speculezi, să-l trăiești acum, o calificare”, a declarat Mihai Stoichiță, la FANATIK SUPERLIGA.

Cotat la 1,5 milioane de euro, Denis Drăguș a fost împrumutat de Standard Liege la Gaziantep, echipa antrenată de Marius Șumudică la care evoluează și portarul Florin Niță. Atacantul de 24 de ani a marcat două goluri în cele 4 meciuri pentru formația turcă.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu a convocat 4 atacanți pentru meciurile cu Belarus și Andorra

Edi Iordănescu a convocat nu mai puțin de 4 atacanți pentru „dubla” cu Belarus și Andorra din preliminariile Euro 2024. Pe lângă Denis Drăguș, Iordănescu Jr. i-a adus la lot pe Denis Alibec, Daniel Bîrligea și Louis Munteanu.

România are mari șanse de calificare la Campionatul European după o pauză de opt ani. „Tricolorii” ocupă locul 2 în grupa I, cu un punct peste Israel, ocupanta locului 3, și la două puncte în spatele liderului Elveția.

FANATIK SUPERLIGA vă așteaptă cu ediții incendiare în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, LIVE, doar pe FANATIK.RO. Cele mai tari momente din emisiune, alături de edițiile integrale, pot fi urmărite pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Jucătorul surpriză convocat de Edi Iordănescu la naționala României

ADVERTISEMENT