Life

Jupiter intră în zodia Pești pe 29 decembrie 2021. Ce aduce acest fenomen de la sfârșitul anulu

Planeta Jupiter intră în zodia Pești pe 29 decembrie 2021. Ultimul fenomen astrologic important al acestui an aduce vindecare și speranță la o viață mai bună.
23.12.2021 | 17:35
Jupiter intra in zodia Pesti pe 29 decembrie 2021 Ce aduce acest fenomen de la sfarsitul anulu
Jupiter intră în zodia Pești pe 29 decembrie 2021. Foto: astrologyer.com
ADVERTISEMENT

Jupiter este cunoscut în astrologie ca marele benefic, iar tranzitul din zodia Pești de la finalul acestei luni aduce lucruri bune.

Zodia Pești guvernează tot ce înseamnă tensiuni, angoase, chiar probleme medicale. Tranzitul lui Jupiter aduce puțină speranță și ne scapă de anumite griji, în special pe cei care se sperie și de propria lor umbră.

ADVERTISEMENT

Jupiter aduce chemare către lucrurile pe care le-am uitat, ne responsabilizează în acele locuri în care ar trebui să fim, însă nu acționăm de frică.

Planeta Jupiter intră în zodia Pești pe 29 decembrie 2021

Berbecii încep să vadă adevărul și să pună la îndoială anumite lucruri în care au crezut orbește. Li se ridică vălul de pe ochi. Au tot felul de revelații acum, la final de an. Informațiile pe care le descoperă îi vor ajuta foarte mult.

ADVERTISEMENT

Taurii au parte și ei de câteva revelații spre final de an. Vor învăța cum să abordeze anumite probleme fără să fie arătați cu degetul. Comunică mai bine datorită tranzitului jupiterian și devin mai vocali.

Gemenii trebuie să ia câteva decizii din punct de vedere amoros. O situație apărută în viața personală poate afecta climatul de la locul de muncă. Le este indicat să se hotărască pe ce drum vor s-o ia din 29 decembrie înainte. Nu le pot avea pe toate, deci trebuie să renunțe la ceva.

ADVERTISEMENT

Racii găsesc tot felul de tertipuri pentru a le atrage atenția celor din jur. Sunt puși pe fapte mari și impresionează prin ideile lor. Au un sfârșit de an foarte bun pe plan sentimental.

Leii își fac planuri mari la final de an. Jupiter le aduce multe idei îndrăznețe. N-ar fi rău să se consulte și cu cei din jur, mai ales că multe din deciziile lor i-ar putea afecta.

ADVERTISEMENT

Fecioarele prind mai mult curaj și spun tot ce au pe suflet fără să mai țină cont de părerile altora. Vor să se elibereze de anumite lucruri și preferă să nu mai trăiască în minciună, orice ar presupune asta pentru ele de acum înainte. Nativii de pământ simt o adevărată eliberare.

Peștii au probleme în dragoste

Balanțele au de rezolvat chestiuni casnice și nu mai au nici nervi, nici răbdare. Pentru nativii de aer, totul poate căpăta un cu totul alt sens spre final de an.

Scorpionii renunță la anumite mofturi și cad la pace cu persoane pe care până acum nu le-au suferit. Dau semne de înțelepțire.

Săgetătorii sunt puși pe treabă, doar că trebuie să scape de tendința de a controla totul. Au nevoie de spațiu pentru a se manifesta, însă ar fi bine să țină cont și de sensibilitățile celor din jur.

Capricornii au și ei tendința de a controla totul. Acest comportament nu poate fi tolerat la nesfârșit de cei din jur. Trebuie să lase puțin garda jos.

Vărsătorii vor încheia anul pe pace și iubire. Sunt pe karmă pozitivă din 29 decembrie până la începutul lunii mai 2022. Au numai de câștigat la toate capitolele, dacă nu se grăbesc foarte tare. Ce este al lor e pus deoparte.

Peștii recunosc anumite greșeli pe care le-au făcut pe plan amoros, însă își mențin cu fermitate deciziile luate. Finalul de an poate aduce o despărțire dureroasă.

 

ADVERTISEMENT