Life

Jupiter intră în zodia Pești pe 29 decembrie 2021. Ce aduce acest fenomen de la sfârșitul anulu

Planeta Jupiter intră în zodia Pești pe 29 decembrie 2021. Ultimul fenomen astrologic important al acestui an aduce vindecare și speranță la o viață mai bună.
23.12.2021 | 17:35
Jupiter intra in zodia Pesti pe 29 decembrie 2021 Ce aduce acest fenomen de la sfarsitul anulu
Jupiter intră în zodia Pești pe 29 decembrie 2021. Foto: astrologyer.com
ADVERTISEMENT

Jupiter este cunoscut în astrologie ca marele benefic, iar tranzitul din zodia Pești de la finalul acestei luni aduce lucruri bune.

Zodia Pești guvernează tot ce înseamnă tensiuni, angoase, chiar probleme medicale. Tranzitul lui Jupiter aduce puțină speranță și ne scapă de anumite griji, în special pe cei care se sperie și de propria lor umbră.

ADVERTISEMENT

Jupiter aduce chemare către lucrurile pe care le-am uitat, ne responsabilizează în acele locuri în care ar trebui să fim, însă nu acționăm de frică.

Planeta Jupiter intră în zodia Pești pe 29 decembrie 2021

Berbecii încep să vadă adevărul și să pună la îndoială anumite lucruri în care au crezut orbește. Li se ridică vălul de pe ochi. Au tot felul de revelații acum, la final de an. Informațiile pe care le descoperă îi vor ajuta foarte mult.

ADVERTISEMENT

Taurii au parte și ei de câteva revelații spre final de an. Vor învăța cum să abordeze anumite probleme fără să fie arătați cu degetul. Comunică mai bine datorită tranzitului jupiterian și devin mai vocali.

Gemenii trebuie să ia câteva decizii din punct de vedere amoros. O situație apărută în viața personală poate afecta climatul de la locul de muncă. Le este indicat să se hotărască pe ce drum vor s-o ia din 29 decembrie înainte. Nu le pot avea pe toate, deci trebuie să renunțe la ceva.

ADVERTISEMENT

Racii găsesc tot felul de tertipuri pentru a le atrage atenția celor din jur. Sunt puși pe fapte mari și impresionează prin ideile lor. Au un sfârșit de an foarte bun pe plan sentimental.

Leii își fac planuri mari la final de an. Jupiter le aduce multe idei îndrăznețe. N-ar fi rău să se consulte și cu cei din jur, mai ales că multe din deciziile lor i-ar putea afecta.

ADVERTISEMENT

Fecioarele prind mai mult curaj și spun tot ce au pe suflet fără să mai țină cont de părerile altora. Vor să se elibereze de anumite lucruri și preferă să nu mai trăiască în minciună, orice ar presupune asta pentru ele de acum înainte. Nativii de pământ simt o adevărată eliberare.

Peștii au probleme în dragoste

Balanțele au de rezolvat chestiuni casnice și nu mai au nici nervi, nici răbdare. Pentru nativii de aer, totul poate căpăta un cu totul alt sens spre final de an.

Scorpionii renunță la anumite mofturi și cad la pace cu persoane pe care până acum nu le-au suferit. Dau semne de înțelepțire.

Săgetătorii sunt puși pe treabă, doar că trebuie să scape de tendința de a controla totul. Au nevoie de spațiu pentru a se manifesta, însă ar fi bine să țină cont și de sensibilitățile celor din jur.

Capricornii au și ei tendința de a controla totul. Acest comportament nu poate fi tolerat la nesfârșit de cei din jur. Trebuie să lase puțin garda jos.

Vărsătorii vor încheia anul pe pace și iubire. Sunt pe karmă pozitivă din 29 decembrie până la începutul lunii mai 2022. Au numai de câștigat la toate capitolele, dacă nu se grăbesc foarte tare. Ce este al lor e pus deoparte.

Peștii recunosc anumite greșeli pe care le-au făcut pe plan amoros, însă își mențin cu fermitate deciziile luate. Finalul de an poate aduce o despărțire dureroasă.

 

ADVERTISEMENT
Un bărbat insista să-i explice unei jucătoare profesioniste de golf cum să lovească...
Un bărbat insista să-i explice unei jucătoare profesioniste de golf cum să lovească mingea. Ce a urmat. „Nu m-am putut abține să nu râd”
A recunoscut adevărul în fața întregii lumi, după ce a fost acuzată că...
A recunoscut adevărul în fața întregii lumi, după ce a fost acuzată că "s-a culcat cu jumate din vestiar"
Judecătoarea care căuta în sala de judecată un tânăr mort la 2 Mai,...
Judecătoarea care căuta în sala de judecată un tânăr mort la 2 Mai, în timp ce mesteca gumă, cercetată de Inspecția Judiciară
„M-am simțit «Regina reginelor»”. Laurette dezvăluie cum l-a cucerit pe Ion Țiriac: „Știți...
„M-am simțit «Regina reginelor»”. Laurette dezvăluie cum l-a cucerit pe Ion Țiriac: „Știți cum îi zic eu?”
O stațiune de schi din România a ajuns pe locul doi într-un top...
O stațiune de schi din România a ajuns pe locul doi într-un top al resorturilor din Europa
Rezultate simulare Evaluarea Naţională 2024. Proba unde s-a picat pe capete: 57% dintre...
Rezultate simulare Evaluarea Naţională 2024. Proba unde s-a picat pe capete: 57% dintre elevi au luat sub 5
Marele mister din istoria Moldovei. Cine a fost Margareta, întemeietoarea dinastiei din care...
Marele mister din istoria Moldovei. Cine a fost Margareta, întemeietoarea dinastiei din care făcea parte și Ștefan cel Mare
Educatoarea de la grădinița din Popești-Leordeni a fost plasată sub control judiciar pentru...
Educatoarea de la grădinița din Popești-Leordeni a fost plasată sub control judiciar pentru 60 de zile
Ce note au obținut elevii la Simulare Evaluare Națională. S-au afișat rezultatele finale
Ce note au obținut elevii la Simulare Evaluare Națională. S-au afișat rezultatele finale
Rezultatele simulării Evaluării Naționale 2024. Câți elevi au luat nota zece
Rezultatele simulării Evaluării Naționale 2024. Câți elevi au luat nota zece
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Veste șocantă în showbiz! Florin Dumitrescu ar fi divorțat în secret! Motivul separării...
Veste șocantă în showbiz! Florin Dumitrescu ar fi divorțat în secret! Motivul separării ar fi problemele cu alcoolul ale soției sale
Vestea-bombă. Alegerile semicomasate au un singur mare secret: sunt și inversate!
Vestea-bombă. Alegerile semicomasate au un singur mare secret: sunt și inversate!
Catinca Roman, primele declarații după moartea Mioarei! „O aștept pe Oana să vină!”...
Catinca Roman, primele declarații după moartea Mioarei! „O aștept pe Oana să vină!” Fiica lui Petre Roman a luat primul avion spre casă