Life

Jurații de la Bravo, ai stil, în vizorul concurentelor. Raluca Dumitru și Adina Halas fac acuzații voalate

Două dintre concurentele de la Bravo, ai stil sunt nemulțumite de felul în care jurații le punctează ținutele. Raluca Dumitru și Adina Halas nu mai sunt dispuse să tacă.
05.01.2022 | 12:05
Juratii de la Bravo ai stil in vizorul concurentelor Raluca Dumitru si Adina Halas fac acuzatii voalate
ADVERTISEMENT

Două dintre participantele în concursul de modă de la Kanal D, Adina Halas și Raluca Dumitru, sunt nemulțumite de notele pe care jurații le-au acordat în cea mai recentă gală, cu tema Cabaret.

Adina Halas și Raluca Dumitru consideră că ar fi meritat note mai mari din partea celor trei jurați. Acestea îi acuză voalat că nu sunt corecți atunci când analizează ținutele concurentelor.

ADVERTISEMENT

În ediția care va fi difuzată pe 5 ianuarie, începând cu ora 22:30, lucrurile se vor clarifica legat de aceste vociferări.

Jurații de la Bravo, ai stil nu notează corect? Ce așteptări au Adina Halas și Raluca Dumitru

Ilinca Vandici o întreabă la un moment dat pe Raluca Dumitru dacă ea consideră că merita note mai mari decât Amna, semn că fotomodelul s-a supărat pe felul în care a fost punctată.

ADVERTISEMENT

„Speram la o notă ceva mai mare”, spune Adina Halas în platou, fără să țină cont că acest comentariu poate afecta imaginea juraților.

„Probabil că ea s-a ofticat, pentru că a muncit mult la ținuta ei. În sufletul ei își dorea… Avea așteptări mai mari de la note”, a comentat Mellina în culise.

ADVERTISEMENT

„Dacă suntem niște persoane competitive, clar vrem mai mult”, spune și Raluca Dumitru. „Crezi că meritai note mai mari decât a luat Amna?”, o întreabă apoi Ilinca Vandici direct pe Raluca, văzând că e destul de mâhnită.

Viviana Sposub, în vizorul Bellei Santiago?

În prim plan în ediția din 5 ianuarie vor fi și Viviana Sposub și Bella Santiago. Despre artistă, unele  fete și telespectatorii spun că s-ar avea ca șoarecele și pisica.

ADVERTISEMENT

Bella a pășit în forță în emisiune și le-a avertizat din start pe fete că nu va menaja pe nimeni atunci când va avea ceva de spus. Cântăreața a făcut câteva glume până acum la adresa Vivianei, însă iubita lui Burcea susține că nu a deranjat-o deocamdată comportamentul ei.

„Deocamdată, Bella nu a reușit să mă supere că n-a făcut niște glume care să mă deranjeze într-atât de tare”, a comentat Viviana Sposub.

Competiția Bravo, ai stil este difuzată de Kanal D de miercuri până vineri de la ora 22:30. Sâmbătă, gala are loc la ora 20:00. Concurentele trebuie să prezinte în cadrul galei ținute care să respecte o anumită tematică. Cea mai slabă ținută și cea mai puțin votată fată este eliminată la finalul galei.

 

ADVERTISEMENT