Sport

Jurgen Klopp, pus la zid: „Nu poți să ajungi în halul ăsta să te bată Nottingham Forest!”

Jurgen Klopp a fost pus la zid de către Basarab Panduru, care a comentat ultimul meci din campionat al lui Liverpool cu Nottingham Forest, scor 0-1.
26.10.2022 | 22:15
Jurgen Klopp pus la zid Nu poti sa ajungi in halul asta sa te bata Nottingham Forest
Jurgen Klopp, pus la zid pentru situația de la Liverpool. Sursă foto: goal.com
ADVERTISEMENT

„Pandi” este de părere că tehnicianul „cormoranilor” este vinovat pentru ce s-a întâmplat în ultima perioadă la club, chiar dacă Jurgen Klopp este unul dintre favoriții săi.

Jurgen Klopp, pus la zid pentru situația de la Liverpool

Basarab Panduru a comentat situația lui Liverpool din actualul sezon și consideră că Jurgen Klopp este vinovat pentru ceea ce se întâmplă la club, vorbind aspru după înfrângerea „cormoranilor” cu Nottingham Forest din ultima etapă din Premier League:

ADVERTISEMENT

„Tot i-am luat apărarea lui Klopp și e antrenorul meu preferat, dar nu poți să ajungi în halul ăsta să te bată Nottingham Forest indiferent de jucătorii pe care i-ai avut la dispoziție”.

„Mă face să mă gândesc că problema e și la el. I-am mai luat apărare și înainte ba că nu juca Van Dijk, va că nu juca nu știu cine, dar nu poți să pierzi așa”, a mai spus Basarab Panduru, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Pandi” nu a avut milă nici de Carmo, fundașul lui FC Porto, care a făcut penalty cu Brugge

Basarab Panduru a comentat și partida câștigată de FC Porto în deplasarea din Belgia, cu Club Brugge, scor 4-0.  Belgienii au avut un penalty, după ce Carmo de la FC Porto i-a dat peste picioare lui Mahele în careu, deși faza era jucată, portughezii respinseseră mingea.

Fundașul campioanei Portugaliei i-a dat ușor peste picioare din frustrare, iar după verificarea VAR, Michael Oliver a dictat lovitură de la 11 metri.

ADVERTISEMENT

Vanaken a executat penalty-ul, care a fost respins de către Diogo Costa, însă penalty-ul s-a repetat după ce mai mulți jucători ai portughezilor pătrunseseră în careu.

Noah Lang a bătut penalty-ul pentru Club Brugge, însă și acesta a ratat, deși a executat mai bine decât colegul său, dar Diogo Costa a fost din nou la înălțime.

ADVERTISEMENT

„Uluitor! Ce impresie ai, că nu te vede, e VAR la meci. Vorbim de milioane la un meci câștigat, nu faci așa ceva. Ori ești orbit de furie și nu te poți abține.

Se putea schimba tot meciul. De ce să mai schimbi după executantul? Nu dă Vanaken, dar dă Lang sau cum?”, a spus Basarab Panduru.

ADVERTISEMENT