Sport

Basarab Panduru, dezvăluiri despre plecarea de la Universitatea Craiova. Are legătură cu Laurențiu Reghecampf: „Eu nu sunt așa”. Video

Basarab Panduru, fostul antrenor secund al lui Laurențiu Reghecampf la Universitatea Craiova, a dezvăluit motivele pentru care a plecat din Bănie.
23.10.2022 | 15:42
Basarab Panduru dezvaluiri despre plecarea de la Universitatea Craiova Are legatura cu Laurentiu Reghecampf Eu nu sunt asa Video
3 luni a fost Basarab Panduru secundul lui Reghecampf la U Craiova. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Basarab Panduru a plecat de la Universitatea Craiova după doar trei luni, iar fostul antrenor secund al lui Laurențiu Reghecampf a făcut noi dezvăluri.

Basarab Panduru: „Sunt total diferit de antrenorul principal Laurențiu Reghecampf”

FANATIK a anunțat că Basarab Panduru a părăsit-o pe Universitatea Craiova, iar analistul Orange Sport a oferit noi detalii despre decizia sa surprinzătoare.

ADVERTISEMENT

Panduru a declarat că nu a avut un conflict cu Laurențiu Reghecampf, chiar dacă nu era de acord cu multe dintre deciziile sale: „Antrenorul principal face ce crede el. Staff-ul trebuie să respecte antrenorul principal. Când te duci să lucrezi cu un antrenor principal, pentru că eu ştiu lucrurile astea, nu m-am dus acolo să mă dau mai deştept ca el.

Eu m-am dus acolo să îi spun aşa: >. Pot să spun un lucru, că sunt total diferit de antrenorul principal (n.r. Reghecampf), dar nu înseamnă că lucrurile pe care le văd eu sunt corecte sau că aşa ar trebui să fie”.

ADVERTISEMENT

Basarab Panduru, despre colaborarea cu Laurențiu Reghecampf: „Eu am alt stil la antrenamente de exemplu”

Basarab Panduru are o filosofie foarte diferită de Laurențiu Reghecampf: „Fiecare antrenor are regulile lui şi lucrurile lui. Nu m-am dus acolo să intru peste antrenorul principal. Sunt mulţi secunzi, îi văd, care se duc acolo şi încep să fie mai deştepţi, >.

Bă, nu ştii să faci. Antrenor principal, trebuie să ai stofă, eşti făcut să fii antrenor principal. Reghecampf, când intră într-un vestiar, intră într-un vestiar într-un fel, are prestanţă, vorbeşte într-un fel”.

ADVERTISEMENT

Panduru a pus la îndoială și metodele de pedagogie și comunicare cu jucătorii la antrenamente: „Eu nu sunt aşa. Dar nu înseamnă că e bine aşa sau nu e bine aşa, fiecare cu stilul lui. Eu am alt stil, la antrenamente de exemplu. Sunt foarte vocal, sunt în mijlocul lor”.

Basarab Panduru surprinde: „Nu vreau să rezolvăm lucrurile mâine sau după”

Fostul secund al lui Reghecampf e de părere că problemele și discuțiile din sânul echipei nu trebuie amânate sub nicio formă:„Nu vreau să rezolvăm lucrurile mâine sau după, nu vreau să alergăm după. Eu vreau atunci să rezolvăm problemele, atunci să facem antrenamentul. Poate că nu e ok, poate că pe unul, pe altul deranjează”.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Panduru îl laudă pe fostul antrenor al „leilor” și consideră că Universitatea Craiova a jucat cel mai frumos fotbal cu Reghe: „Reghecampf are mare prestanţă şi e un mare antrenor principal. De aia Craiova a jucat şi unul dintre cele mai frumoase jocuri cu el”, a mai spus analistul pentru sursa citată.


  • Cota BETANO pentru U Craiova: 2,40 este cota pentru „2 solist” la UTA – U Craiova. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT