ADVERTISEMENT
News

Jurnalista Iuliana Roibu a murit la 41 de ani. Mesaj sfâșietor al familiei, pe Facebook

Autor: Flaviu Popa | 10.01.2021 | 19:37
Jurnalista Iuliana Roibu a murit la 41 de ani. Mesaj sfâșietor al familiei, pe Facebook
Jurnalista Iuliana Roibu a murit. Foto: Facebook

Jurnalista Iuliana Roibu a decedat, la 41 de ani, conform unui anunț făcut pe pagina acesteia de Facebook de către familia îndurerată.

ADVERTISEMENT

Cunoscută pentru o carieră lungă pe domeniu economic, Iuliana Roibu a lăsat în urmă o familie îndurerată, dar și o lume a jurnalismului care plânge după ea.

„Sunt fericită că am fost mamă, fiică, soră, soție și prietenă. Vă mulțumesc că ați fost familia mea. Vă iubesc!”, a fost mesajul scris de familie pe Facebook după trecerea în neființă a Iulianei Roibu.

ADVERTISEMENT

Jurnalista Iuliana Roibu a decedat

„Cu demnitatea și discreția pe care i le știu toți cei care o cunosc, Iuliana a plecat dintre noi. Cei care vor să o conducă pe ultimul drum o pot face marți, 12 ianuarie, la ora 12, la Cimitirul Bellu. Dumnezeu s-o ierte și s-o odihnească!”, au mai transmis rudele jurnalistei.

Asociația Română pentru Intoleranță la Gluten, unde Iuliana Roibu era președinte, a transmis la rândul ei condoleanțe familiei.

ADVERTISEMENT

Dragii noștri, Cu mare durere în suflet vă anunțăm că președinta Asociației Române pentru Intoleranță la Gluten, un om deosebit, un lider extraordinar și o prietenă minunată, doamna Iuliana Roibu Bonoiu, a pierdut lupta cu o boală nemiloasă.

Rămânem cu un imens gol în suflet pentru că am pierdut un om extraordinar de puternic, o vizionară, omul care a avut un imens impact în viețile noastre, care ne-a adus împreună și care ne-a dat încrederea că putem schimba lumea pentru copiii noștri, dar și pentru alții ca ei.

ADVERTISEMENT

Iuliana a fost mereu cea care ne-a provocat să ne depășim limitele, ne-a încurajat și motivat să facem planuri și proiecte care ne tăiau respirația. Iuliana a condus zi de zi activitatea noastră și ne-a făcut să dăm ce puteam mai bun în munca pe care am desfășurat-o la Asociație.

Iuliana și-a dorit ca fiecare actiune a noastră să aducă un zâmbet pe chipul unui copil celiac sau al unui adult. Noi rămânem în urmă să continuăm misiunea ei.

ADVERTISEMENT

Astăzi, inimile noastre sunt grele, pierderea este imensă. Suntem alături de familie și de cei dragi, într-o zi atât de tristă”, au scris reprezentanții Asociației pe Facebook.

Iuliana Roibu a lucrat peste 15 ani în presa din România, la Evenimentul Zilei, Business Magazin, Pro TV și Financial Times. Iuliana Roibu deținea un masterat în Jurnalism și Comunicare la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”.

ADVERTISEMENT
Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!