Life

Jurnaliștii străini care au lăudat momentul lui Theodor Andrei de la Eurovision: ”Cu siguranță ceva diferit”

Jurnaliștii străini care au lăudat momentul lui Theodor Andrei, care a fost reprezentantul României la Eurovision. Ce au spus aceștia.
12.05.2023 | 09:25
Jurnalistii straini care au laudat momentul lui Theodor Andrei de la Eurovision Cu siguranta ceva diferit
Jurnaliștii străini care au lăudat momentul reprezentatntului României la Eurovision. Foto Captură Youtube
ADVERTISEMENT

Jurnaliștii străini care au lăudat momentul lui Theodor Andrei de la Eurovision. Deși a primit multe critici, au fost și oameni care au văzut potențialul românului.

Jurnaliștii străini care au lăudat momentul reprezentatntului României la Eurovision

Dacă pentru mulți prestația lui Theodor Andrei de la Eurovision a fost motiv de critici, au existat și niște voci de laudă. Acestea aparțin unor jurnaliști străini.

ADVERTISEMENT

Jurnalista Nina Warhurst a spus că prestația lui Theodor Andrei a adus ceva diferit pentru România. Nu destul oricum, pentru că țara noastră nu s-a calificat în finală. „Pledoaria romantică a lui Theodor Andrei aduce cu siguranță ceva diferit pentru România”, a scris aceasta, conform BBC.

Jurnalista Helen Bushby a lăudat decorul românului din timpul prestației sale de la Eurovision. Aceasta a relatat ipostaza surprinzătoare a artistului, care a cântat întins pe jos.

ADVERTISEMENT

„Acest decor este neobișnuit – cântărețul român Theodor Andrei este întins pe podea, cu picioarele în jurul chitarei, într-o mare de roșu. Fundalul se schimbă ulterior în picături de apă și lavă”, a scris aceasta.

Un alt jurnalist a adus cuvinte de laudă României. Mark Savage a vorbit despre ținutele pe care le-a schimbat Theodor Andrei, toate fiind cu o tematică aparte.

ADVERTISEMENT

Critici din România pentru Theodor Andrei

Dacă jurnaliștii străini au avut lucruri bune de spus, la noi în țară criticile au fost la ele acasă. Fanii care au privit emisiunea l-au pus la zid nu numai pe cântăreț, ci toată delegația României la concurs.

“Show-ul, melodia si cântărețul de toată jena!”, a scris cineva pe rețelele de socializare. Mi-a fost rușine de piesa si interpretarea României. Efectiv un zgomot pe scenă”, a mai notat altcineva.

ADVERTISEMENT

Și jurnaliștii din Norvegia au avut multe păreri despre momentul lui Theodor Andrei de la Eurovision, toate negative.

„Nu are deloc carismă. Zero dinamism, zero show. E neplăcut să te uiți, chiar doare!“, a spus un invitat al unei emisiune de la televiziunea publică norvegiană.

ADVERTISEMENT
Tags: