Simona Halep

Jurnaliștii străini, fascinați de curajul Simonei Halep de a-și micșora sânii: ”Nu juca cel mai bun tenis”

23.01.2021 | 15:22
Jurnalistii straini fascinati de curajul Simonei Halep de asi micsora sanii Nu juca cel mai bun tenis
ADVERTISEMENT

Jurnaliștii străini sunt în continuare fascinați de curajul Simonei Halep de a-și micșora sânii, în ciuda faptului că au trecut 12 ani de la decizia drastică luată de campioana noastră.

Înainte de începerea primului turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, ocupanta locului 2 WTA se află în carantină la Adelaide, dar se poate antrena sub strica atenție a autorităților.

ADVERTISEMENT

Până să intre în competiția de la Melbourne, Halep va participa alături de nume mari ale tenisului feminin și masculin la un turneu demonstrativ, chiar la Adelaide.

Simona Halep, lăudată de jurnaliști pentru curajul avut în tinerețe

Una dintre cele mai mediatizate sportive din circuitul WTA, Simona Halep continuă să stârnească mirarea jurnaliștilor străini cu decizia curajoasă de a-și face o operație de micșorare a sânilor în 2009.

ADVERTISEMENT

Ultimii pe listă sunt ziariștii de la Radio Catalunya, care au amintit de acest faptul în cadrul unui reportaj în care au prezentat-o pe Halep ca fiind una dintre marile favorite la câștigarea trofeului la Australian Open.

”Așa cum a mărturisit și Simona, dacă nu ar fi făcut operația de micșorare a sânilor, greutatea bustului ar fi avut un efect negativ asupra spatelui și implicit carierei ei. Înainte de operație, ea nu putea juca cel mai bun tenis și nici nu voia să dea prea multe explicații de ce nu o poate face, ținând cont că era o chestiune personală”, au notat ibericii.

ADVERTISEMENT

În încheierea materialului de la Radio Catalunya, spaniolii au mai spus că Simona Halep este una dintre cele mai importante patru personalități ale sportului românesc, alături de Gheorghe Hagi, Nadia Comăneci și Ion Țiriac.

Dacă majoritatea participanților la Australian Open 2021 sunt cazați în Melbourne, până la debutul competiției, programat în 8 februarie, Simona Halep și alte câteva vedete mondiale ale sportului alb sunt răsfățați de organizatori într-unul dintre cele mai luxoase stabilimente din țara de la Antipozi.

ADVERTISEMENT

Un post local de radio, Mix102.3, a obținut și primul interviu al româncei. Aceasta a ieșit pe balconul camerei și a dialogat cu doi dintre realizatorii postului, care au ținut să-i întâmpine pe sportivii cazați la Adelaide într-un mod original. S-au urcat pe acoperișul postului de radio și cu ajutorul unui megafon le-au urat ”Bun venit”.

ADVERTISEMENT